Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Onsdag klokken 12:50 fik politiet en anmeldelse om uro på banegården. Det oplyser Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi og uddyber:

»Anmelder oplyste, at en mand løb rundt med en spand på hovedet og sagde, at han har corona, og det skabte uro,« siger Kenneth Nielsen.

Politiet kom til stedet og bortviste et kærestepar. Der er tale om en 38-årig fredericiansk mand og en 42-årig kvinde, der ikke er fra lokalområdet.

Fredericia Fodklinik blev onsdag udsat for tyveri. Klokken 14:33 fik politiet en anmeldelse om, at to udenlandske mænd havde stjålet to iPads og kontanter.

»To udenlandske mand gik ind i klinikken, og den ansatte bad dem vente, da den ansatte havde en kunde. De to mænd forlod efterfølgende klinikken igen, og så opdagede den ansatte, at der manglede to iPads og kontanter,« siger Kenneth Nielsen.

De to mænd beskrives som udenlandsk af udseende og er 170 cm høj. Den ene var iført en kasket og havde briller på, og den anden person havde en hvid-sort ternet skjorte på.

 og den ene var iført en kasket

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer