Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Det var Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi, der stod for døgnrapporten denne lørdag morgen. Han kunne fortælle om en 15-årig, der er afgået ved døden efter have påkørt en container på sin knallert. Denne skrækkelige ulykke skete i Hedensted klokken 23.37. Han kunne også fortælle om uorden i Vendersgade, spritkørsel i Erritsø, en 18-årig, der kørte ned ad en græsrabat og ramte en parkeret bil på McDonalds og uro på Fredericia Banegård, da en 54-årig mand råbte og skreg.

»Klokken 05.48 blev politiet kaldt til Vendersgade, hvor en 23-årig mand opførte sig tossede og upassende. Der er uorden i gaden, og det bliver ikke bedre, da politiet ankommer, for det er den 23-årig ikke tilfreds med. Han går aggressivt frem mod patruljen og fægter med armene. Han bliver kortvarigt anholdt og får en bøde for overtrædelsen af ordensbekendtgørelsen for at have optrådt voldeligt. Desværre var det ikke kun ham, der overtrådte loven. Den 23-årig havde en 25-årig mand med i sit selskab, og han valgte at råbe “fucking røvhuller” efter patruljen, hvilket også gav ham en bøde,« fortæller Vagtchefen.

»Klokken 02.09 standser politiet en 30-årig kvinde på Erritsø Bygade. Man vurderer, at føreren er spirituspåvirket. Da man får stoppet kvinden, er man i tvivl om, der er også er stoffer indblandet, hvorfor kvinden tages med til blodprøve for både spiritus og stoffer,« fortæller Hans Hoffensetz.

»En 18-årig fredericiansk mand kørte direkte ned ad græsrabatten til McDonalds på Fredericiavej i Vejle, og ramte en bil. Da han er kørt direkte henover sten og græsrabat, valgte politiet at tage ham med til en blodprøve. Han er som sagt drejet skarpt til højre henover alt og ned på parkeringspladsen, hvor han rammer en bil,« siger Hoffensetz.

»Klokken 19.18 måtte vi også en tur til banegården i Fredericia, da en 54-årig århusianer råbte og skreg i forhallen. Han skabte uro og orden, hvorfor han fik en bøde. Politiet fik ham sat på toget mod København, hvor han skulle hen,« sluttede Hoffensetz. 

Hans Hoffensetz kunne også fortælle, at politiet har afsat ressourcer til de aktuelle COVID-19-restriktioner, der træder i kraft kl.12.00, »men vi kommer ikke til at gå fra dør til dør. Borgerne er gode til at melde ind, hvis de føler sig utrygge,« tilføjede Vagtchefen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer