En uindregistreret motorcykel er blevet stjålet fra et skur på Skovvej.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette et indbrud i et skur på Skovvej, hvor der er blevet stjålet en motorcykel.  Det er sker i tidsrummet d. 14. november og frem til d. 15. november, men det er først anmeldt igår. Skuret var låst med en hængelås, men man har brudt skuret op og stjålet en rød/hvid Honda motorcykel.

På Kongstedvej har der været indbrud mellem mandag og tirsdag. Der er stjålet dieselolie, benzindunke, håndværktøj, en hækkeklipper og en motorsav.

I et kælderrum på Nymarksvej har der været indbrud. Det er sket mellem mandag klokken 22:00 og frem til tirsdag klokken 10:00, og der er blevet stjålet fire boremaskiner.

Den sidste sag er fundet sted på Huslodsvej mellem mandag klokken 17:15 og tirsdag klokken 06:30. Der har været tyveri fra en varebil, hvor en bagdør er blevet brudt op. Der er stjålet håndværktøj af mærket dewalt til en værdi af ca. 35.000 kroner.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer