Mandag og tirsdag bliver der forhåbentlig nok at se til i Fredericia, hvor Fyn Rundt besøger byen med omkring 50 flotte skibe. Der er lagt op til fest i gaden, og hos Urbania Streetfood vil de gerne holde fokus på det de er gode til: Streetfood.

Der er liv på Urbania Streetfood på en ellers stille tirsdag formiddag i Fredericia. Ved et bord sidder Brian Løkkegaard og planlægger, men han har tid til en snak om Fyn Rundt, der rammer Fredericia i næste uge.

“Vi har sammen med Mairs scenen med irsk musik, den satser vi meget på, underholdningsmæssigt, men ellers har vi ikke så meget fokus på den del, når alle skibene kommer”, fortæller Brian og fortsætter:

“Men vi har gratis ansigtsmaling til børnene, så de kan ligne pirater. Det ser ud til, at vejret bliver godt, så vi håber at kunne gøre det ude i gårdhaven”.

“Ellers lader vi fokus være på, at vi er streetfood den dag, der behøver ikke være meget andet. Vi laver ikke om, vi pynter ikke over, vi vil vise hvem vi er. Der kommer forhåbentlig mange folk udefra, som ikke kender os endnu”, siger Brian.

“Vi holder os traditionelt Urbania. Vi tror på, at vi har et godt trækplaster, fordi vi ligger i gåafstand fra hele JB Nielsens plads, hvor der sker en masse. Vi kan bidrage med mad og siddepladser”, fortsætter han.

“Vi har aldrig set det før, men vi kan høre på andre byer der har haft det forbi, at der plejer at komme mange publikummer, der breder sig ud over hele landet. Vi håber det både er børnefamilier og turister der bliver her for både at spise, opleve og hygge, og være her, det vil give meget til byen”, forklarer Brian Løkkegaard.

“Vi glæder os rigtig meget, vi ser meget frem til en havn i fuld aktivitet. Det bliver fedt at se så mange skibe dernede side om side”, siger han og fortsætter:

“Jeg har tænkt, at jeg godt ville koble mig selv lidt væk fra boden, så jeg kan komme ned for at se det. Det er meget besøgsværdigt, og stort for Fredericia. Nu har vi mange krydstogtskibe, der også er mægtige, men det her er noget helt andet, og man får en på opleveren”.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.