Det vil ikke længere være muligt at få en Hungry Dane burger i Urbania Street Food, da samarbejdet er ophørt pr dags dato.

– Vi vil nu kigge efter et nyt burger koncept der passer ind i vores rammer her på Urbania Street Food, det forventer vi at have klar senest 1. maj, siger Brian Løkkegaard og uddyber:

– Vi har en forventning til alle boder: Der skal være styr på egenkontrol og fødevarebehandling. Alle boder er individuelle med eget cvr.nr, men internt har vi krav til, at alt er i orden. Det er overordnet set, at vi har det sådan. Nu er samarbejdet med Hungry Dane stoppet, og vi har ikke et koncept liggende klar. Vi har heller ikke kontakt til nogen, det var ikke en del af planerne, at vi skulle have et nyt burgerkoncept ind, men der er meget spændende derude både på landsplan og i nærområdet. Vi vil derfor gå i gang med at søge efter en ny partner, gerne inden statsminister Mette Frederiksen åbner vores branche op igen, i alt fald inden sommer. En burger hører sig til på streetfood, så der kommer en burger igen, slår Brian Løkkegaard fast.

Læs også

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Somsak
Somsak
08:13 - 9. marts 2021 08:13

Lyder godt, find gerne noget denne gang der er bedre end Sunset og McD så kommer jeg gerne tilbage.