Forside Erhverv Urbania Street Food har tænkt food festival som pilotprojekt

Urbania Street Food har tænkt food festival som pilotprojekt

DEL
Brian Løkkegaard, Urbania Street Food. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

På lørdag tester Urbania Street Food et food festivals-koncept, hvor der kommer fire food trucks forbi i tidsrummet 10:00 – 22:00.

Ude foran Urbania Street Food kommer der fire trucks, foruden de madboder, som der i forvejen har til huse på selve Urbania.

Der kommer fire food trucks med IceCreamRolls, som Memet Ahmad, der er indehaver af madboden Ottos står for, Pedro’s fra Odense kommer med en burger, og derudover kommer der en truck med gourmet hotdogs og en truck fra Urbania Street Foods madbod, Crepes Hytten.

“Vi har tænkt food festivalen som et pilotprojekt, som vi har hentet inspiration til fra større byer. Vi er i den spæde start, da det er pilotprojekt, som vi skal se om Fredericia kan bære,” siger Brian Løkkegaard fra Urbania Street Food.

Hvordan kom det i stand?

“Vi talte med Fredericia Shopping, der lavede en food and wine-festival, hvor de lagde vægt på wine, så blev det rosé, og vi synes godt, at vi kunne bære delen, som har med food at gøre,” forklarer Løkkegaard.

Tiltaget gentager sig til efteråret, og planen er man efterfølgende evaluerer på, hvilken årstid der fungerer fast og man derefter skal fastsætte en dato til næste år.

“Planlægningen skal ske omkring et halvt år ud i fremtiden pga. trucksene der skal komme så man kan se, hvad der er muligt at få til. Vi skal fastsætte, hvilke trucks, som vi kan få og hvilke som er interessante,” siger Brian Løkkegaard.

I anledning af food festivalen vil der være sat en masse borde og bænke op udenfor, men man er velkomme til at købe maden i food trucks og tage med ind på Urbania.

I løbet af lørdag vil der være en store gratis hoppeborg, og hen mod aftenen vil der komme livemusik og i løbet af dagen kommer der er et bryghus, som blandt andet har forskellige IPA’er med som smagsprøver.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/
DEL