Igår kom det frem, at Café Østerstrand er gået konkurs. Derfor har Fredericia Kommune og Urbania Streetfood fundet en nødløsning.

Igår havde vi den varmeste dag i 2019 indtil nu, og netop denne dag var Café Østerstrand lukket – og den åbner ikke foreløbigt. Det fik mange til at tage kontakt til Fredericia Kommune, der sammen med Brian Løkkegaard fandt en hurtig løsning.

Urbania Streetfood har kørt deres serveringsvogn ned på Østerstrand, og fra den serveres kolde drikke, kaffe og is.

“Vi blev spurgt om vi kunne sætte noget sammen, så vi kan sælge drikkelse og is – og de spurgte om vi kunne hjælpe med en feberredning, nu når det er så varmt”, fortæller Brian Løkkegaard og fortsætter:

“Vi kunne godt stille et hold, og vi har en forholdsvis reaktiv model, og kunne stille med en vogn så vi kan sælge sodavand, kaffe, vand og is”.

“Om det er en dag eller en uge, det ved vi ikke endnu”, slutter Brian.

Én ting er sikkert: Når temperaturen er som disse dage, så er der efterspørgsel efter en kold cola og en is – i hvert fald blandt de mange strandgæster, som vi talte med her dagen efter konkursen.

Det er Anders Jessen fra Fokus Advokater der er kurator i den konkurssag der kører mod forpagteren af Café Østerstrand. Hvornår Fredericia Kommune kan have et nyt udbud i hus er endnu uvist.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia