Urbania Beach Bar har haft åbent hver dag hele sommeren, men nu er de begyndt at tilpasse sig vejret i hverdagene, hvor de kun holder åbent på solskinsdage og i weekenden. Vi har talt med Brian Løkkgaard fra Urbania Beach Bar, der ser tilbage på sommeren og meget andet.

Tidligere på året fik Urbania Street Food forpagtningen af caféen på Østerstrand. De lavede konceptet Urbania Beach Bar, som fredericianerne har taget til sig, men nu skrues der lidt ned på åbningstiderne efter, at det månedsmæssigt er blevet efterår.

»Når det er sol og sommer er Østerstrand det lækreste sted i hele verden ,og det har vi fundet ud af. Vi har set, at potentialet er der og vi har det lækre område i Fredericia, og vil gøre alt for at bidrage med events, god is og kolde drikke. Det fortsætter vi med i fuld galop. Vi har fået en idé om hvad det kan, og hvad der er af muligheder. Vi har ikke nået at få alle ideer ind i år, men vi vil implementere flere ting næste år,« siger Brian Løkkegaard og løfter sløret for, hvad han konkret tænker på:

»Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have flere siddepladser og sådan noget. Det er ganske banalt. Vi vil skabe mere liv i området her omkring, og skabe mulighed for at nyde noget koldt at drikke eller et måltid mad. Vi manglede lidt på de store dage. Vi vil skabe flere meter at servere på , så vi kan have flere på arbejde og ekspedere flere gæster ad gangen. På store dage er der mange i samme tidsrum og det har skabt kø, så vi bygger køkkenet om. Vi har vi vist, at kan sælge mad, så vores køkken har ikke været optimeret til det, så vi har haft lidt ventetid der, og det skal vi selvfølgelig have lavet om på.«

Hvad har corona betydet for jer?

»Nogen af vores arrangementer har vi trukket på pga. det. Vi har talt om fællespisning, og det har vi valgt ikke at gøre noget ved i år. Hele delen social dinning, get together med at stege mad sammen har vi ikke taget op i år. Det valgte vi at lægge ned. Yderligere stoppede vi koncerterne på cirkelbroen pga. corona, men det er noget vi vil fortsætte med når tiden er inde. Vi vil gerne bruge cirkelbroen til en scene til underholdning,« siger Brian Løkkegaard.

Hvordan har folk taget imod jer?

»Det har været helt fantastisk. Vi mærker, at folk er glade for vi er kommet. Med de positive briller har vi fået ros, og er blevet klogere på hvad vi mangler. Vi har fået meget feedback som vi kan bygge på, men overordnet set er vi klar til at åbne igen til næste sæson,« siger Brian Løkkegaard.

Hvordan bliver åbningstiderne resten af året? 

»Vi prøver os forsigtigt frem, og vi vil gerne have en forretning hvor vi ikke sætter det hele over styr, så vi prøver med weekender og solskinsdage. Næste uge, hvis solen skinner der, så åbner vi også op, som vi har gjort i den her uge. Når vi når senere på året åbner vi kun, når vejret er til det. Vi vil gøre det tydeligt på vores sociale medier med hvilke dage vi har åbent, og når vi har åbent håber vi at folk kommer og siger hej. Vi går ned i gear, men åbner op, når solen skinner og laver småarrangementer, hvor vi har lidt happenings,« forklarer Brian Løkkgaard og slutter med at uddybe det med happenings:

»Vi har blandt andet international cleaning dag, hvor vi gør rent på stranden. Derudover arbejder vi med dage, hvor der er saunagus, vildmarksbad, fællesbadning og ting i den stil. Vi har ikke offentliggjort datoer endnu, da vi er lidt afventende i forhold til corona,« slutter Brian Løkkegaard.. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer