Forside Fredericia Uno-X på Vejlevej indbyder til åbningsfest med ekstra lave benzinpriser i nye...

Uno-X på Vejlevej indbyder til åbningsfest med ekstra lave benzinpriser i nye omgivelser

DEL
Uno-X på Vejlevej 139 er efter en mindre ombygning nu klar til at indbyde alle bilister til stor åbningsfest i nye flotte rammer. Arrangementet afholdes tirsdag d. 19. juni klokken 15:30 til 18:00, hvor Uno-X lover attraktive benzinpriser til alle bilister med tørstige tanke og afholder benzinkonkurrencen ‘Gæt-hvor-mange-liter-der-kan-være-i-tanken’. Desuden vil der naturligvis være lidt godter til alle fremmødte.

Uno-X på Vejlevej 139 i Fredericia er endelig klar til at fejre den ombyggede lavprisstation med en åbningsfest. Det sker tirsdag d. 19. juni klokken 15:30 til 18:00, hvor Uno-X inviterer alle forbi bilister til et par hyggelige timer i godt selskab med Uno-X-medarbejdere, som tilbyder attraktive benzinpriser og i dagens anledning vil hjælpe med at tanke bilen.

”Hos Uno-X er den gode tankningsoplevelse nærmest en videnskab for os, og på Vejlevej 139 har vi lavet en lang række forbedringer, som vi glæder os til at vise kunderne på tirsdag,” fortæller Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno-X i Fredericia.

”Vi har bl.a. opsat ny prismast, så vores kunder altid kan se vores billige priser på lang afstand, opstillet personlige betalingsautomater, fået nyt skærmtag med behagelig belysning på stationen og fået ekstra lange slanger, så bilisterne ikke behøver at tænke over, hvilken side benzindækslet sidder i – alle sammen forbedringer der er med til at give en tryg tankoplevelse. Og trods forbedringerne er priserne på Uno-X lavprisstationen naturligvis lige så lave som før,” siger han.

Konkurrencer og lynhurtig selvbetjening
Ud over tirsdagens prisnedsættelse på benzin og diesel samt den ekstra forplejning, vil kunderne også have muligheden for at vinde gavekort til benzin, hvis de kan gætte, hvor mange liter benzin der kan være i deres bil.

Uno-X ved af erfaring, at de mange fristelser til en sådan åbning kan betyde lidt længere køer på dagen, men det er ikke noget, der skræmmer Ivan Milther:

“Efter ombygningen på Vejlevej har vi fjernet de små irritationsmomenter og gjort tankningen så hurtig, enkel, tryg – og selvfølgelig billig – som mulig. Så jeg er helt sikker på, at vi kan få alle bilister igennem på kort tid,” afslutter han.

Ombygningen af tankstationen på Vejlevej 139 i Fredericia, er en del af Uno-X’ landsdækkende indsats, hvor lavpriskæden vil skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

https://danbolig.dk/butik/fredericia

DEL