Forside Fredericia Unge voldsmænd var efterlyst for tyveri

Unge voldsmænd var efterlyst for tyveri

DEL
Foto: Patrick Viborg Anderen, Fredericia AVISEN

Voldepisoden, der fandt sted fredag morgen, har vist sig at være mere omfattende end som så med gerningsmændene, som viste sig at være efterlyst af Fyns Politi i forbindelse med et tyveri.

Episoden blev anmeldt ved 8-tiden på Prangervej bag brandstationen. Anholdelsen endte med at finde sted nær Danmarks Port. Den forurettede er en 44-årig mand fra Børkop, som kendte den ene af de to gerningsmænd. De to sigtede er en 17-årig mand fra Tommerup og en 21-årig mand fra Odense C, der begge har tildelt den forurettede slag. Det viste sig sidenhen, at de to sigtede var sat i forbindelse med et indbrud på Fyn, hvor der var stjålet en trailer, og der har derfor været korrespondance mellem de to politikredse. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi til Fredericia AVISEN.

Klokken 13:44 har der været et færdselsuheld ved Gudsø, hvor to personbiler stødte sammen, men der er ingen personskade i forbindelse med uheldet. De involverede parter er en 59-årig kvinde fra Taulov, og en 32-årig mand fra Odense.

Færdselspolitiet har været på dupperne i løbet af dagen i Fredericia, hvor de særligt har været opmærksomme på området ved Ungdommens Hus. Ved ca. 18:30 tiden var der en episode, hvor en 24-årig mand blev stoppet. Scooteren kom på rullefelt, og det viste sig, at den kunne køre over det tilladte. Da der tidligere har været episoder med den 24-årig mand bliver scooteren formentlig beslaglagt.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL