Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Fredericia har her til aften afholdt deres årlige generalforsamling. En generalforsamling der takkede en afgående formand, og gratulerede en ny.

Omkring 25 unge socialdemokrater var mødt frem i de lånte lokaler hos 3F i Fredericia. Dagsordenen var klar og de mange punkter blev gennemgået enstemmigt blandt de fremmødte. Mødet blev dirigeret og ledet af tidligere byrådsmedlem, Lasse Strüwing Hansen.

En formand takkede af

Ved generalforsamlingens start hed formanden Aurora Krasniqi. Bag sig havde hun en afdeling i vækst. Den lokale afdeling er den største i Sydjylland med sine over 50 medlemmer.

Det var en stolt Aurora Krasniqi, der giver afdelingen videre til en ny bestyrelse og en ny formand.

“Det har været et fantastisk år. Vi har oplevet en stor vækst, som jeg håber den nye bestyrelse kan fortsætte. Vi har haft en masse arrangementer – og jeg tror på at det høje aktivitetsniveau bliver fastholdt” lyder det fra den afgående formand.

Den nye formand er klar til udfordringer

Ved generalforsamlingen trådte Karoline Kjær Eriksen et skridt op af stigen, og skiftede en post som næstformand ud med den øverste post hos de lokale DSU’ere.

“Jeg er meget glad for tilliden. Vi har arbejdet hårdt i det forgangne år, og jeg er klar til flere udfordringer. Det er nogle store sko jeg skal fylde ud efter Aurora. Jeg tror vi i den nye bestyrelse kan fortsætte den gode udvikling” lyder det fra den nyvalgte formand, Karoline Kjær Eriksen.

“Vi har en række ting vi skal have styr på i det kommende år. Vi skal have sat DSU på det politiske bykort, og vi ønsker at skabe et forandringsprojekt i Fredericia” fortsætter Karoline.

Den afgående formand Aurora Krasniqi (TV) og den nyvalgte formand Karoline Kjær Eriksen (TH)
Foto: Privat
Ny bestyrelse

Udover en ny formand, har den lokale afdeling af unge socialdemokrater fået en ny næstformand i Stine Høeg Hansen. Også to nye bestyrelsesmedlemmer blev her til aften valgt. Det drejer sig om Sebastian Ramm og Randi Larsen, der er klar til at tage arbejdshandskerne på.

Emilie Michelsen må have gjort et godt stykke arbejde det forgangne år, for det var en enstemmig generalforsamling der genvalgte hende på posten som kasserer.

Den nye bestyrelse. Fra venstre: Sebastian Ramm, Stine Høeg Hansen, Karoline Kjær Eriksen, Emilie Michelsen og Randi Larsen.
Foto: Privat