Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Unge mennesker skabte påstyr

I fredags klokken 16:00 blev Politiet kaldt til Madsby Legepark, da der var 6-7 personer, som generede parkens øvrige gæster. Parkens personale ville bortvise de pågældende unge, men de efterkom ikke ordren og derfor blev Politiet tilkaldt. Da Politiet kom blev de 6-7 personer, der er i alderen 14-16 år, bortvist uden problemer.

God stemning i nattelivet

Politiet har været massivt til stede i nattelivet i Fredericia henover påsken, men der har ikke været voldssager. Der berettes om, at der har været tilsyn på Old Irish Pub, Den Engelske Pub og Q-Tip.

Tre spiritusbilister

I påsken har der været skærpet fokus på spiritusbilister. I Fredericia er der i påsken blevet snuppet tre personer henholdsvis fredag, lørdag og søndag.

Indbrud i kælderrum

I lørdags klokken 09:22 har der været indbrud i et kælderrum på Indre Ringvej. En dørkarm er blevet brudt op, og der blev stjålet en ældre bærbar pc og et ældre spejlrefleks kamera.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.