Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier.

Det var Vicekommisær Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi, der stod for ugens første pressebriefing.

Flere unge mænd i 20erne måtte en tur til blodprøvetagning, da de havde kørt personbil med alkohol og stoffer i blodet. Derudover bragte weekenden en række indbrud. Det største indbrud blev begået på Nordre Ringvej, hvor en tyv klippede hul i gitterhegnet og stjal 15 10-liters gasflasker.

»Torsdag mellem 21.30 og 21.47 er der stjålet 15 10-liters gasflasker fra en virksomhed på Nordre Ringvej. Gerningsmanden er kommet ind ved at klippe hul i hegnet og til en gitterport. Det viser overvågningen,« fortæller Finn Ellesgaard Nielsen og fortsætter:

»Så har der også været indbrud på Håndværkervej søndag 23.05. Herfra er der stjålet en PC. En hoveddør er opbrudt til et kontor.«

»Så har en 22-årig mand kørt påvirket af alkohol, stoffer/medicin i Bjergegade, hvor han blev stoppet og sigtet lørdag klokken 03.05,« fortsatte Ellesgaard og fandt endnu en fra weekenden, der kørte påvirket:

»I Danmarksstræde stoppede politiet mandag morgen 03.54 en 20-årig mand, der ikke var fra Fredericia, med stoffer/medicin i blodet, hvilket han også sigtes for.«

Derudover kørte en 32-årig mand søndag 16.15 personbil uden førerret, og endelig valgte en 23-årig mand at køre bil i frakendelsestiden søndag 15.36. Han blev stoppet i Fynsgade. 

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer