Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Tirsdag klokken 10:54 var der et færdelsuheld på Fynsgade ved Vendersgade med ringe materielskade og ingen personskade. En 79-årig kvinde kørte frem for ubetinget vigepligt og ramte ind i en bil, som blev kørt af en 61-årig kvinde.

Klokken 15:04 var endnu et færdelsuheld. Det skete i Sjællandsgade i nordlig retning med lav hastighed. En 84-årig mand kørte overså sin ubetinget vigepligt, da han kørte ind i modparten, som var en 48-årig mand, der kom kørende i vestlig retning.

En 21-årig mand blev stoppet på motorvejen ved Lillebæltsbroen klokken 16:00. Han blev mistænkt for at være påvirket, og det viste sig også at være tilfældet, da testen viste positiv i forhold til euforiserende stoffer.

Tirsdag aften klokken 1947 fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge var set med en pistol på Ullerupdalvej. Politiet rykkede derfor ud, og fandt frem til tre unge mænd, som først forsøgte at løbe væk. Politiet fandt også pistolen, som var kastet væk og det viste sig at være en hardball pistol.

“Anmelder følte sig nervøs, da der var blevet viftet med pistolen, og de tre mænd blev derfor sigtet for ordensbekendtgørelsen ved at forstyrre den offentlige orden,” siger Carsten Høy fra Patruljecenter Syd.

Det drejer sig om to mænd på 22 år og en på 20 år. Den 20-årig blev efter visitation også sigtet for at have en ulovlig foldekniv på sig.

I nat klokken 03:45 blev en personbil standset på Ydunsvej. Det viste sig at føreren af bilen, som var en 21-årig mand, kørte uden førerret, hvilket han blev sigtet for.

https://www.6juli.dk/