Igår aftes skabte nogle unge larm ved Fredericia Maskinmesterskole, hvilket fik politiet til at rykke ud.

Hans Hoffensetz stod for dagens pressebriefing, og han havde flere sager fra Fredericia. Den første fandt sted lørdag klokken 08:29, hvor en 44-årig fredericiansk mand blev bragt til standsning, da han kørte på Strandvejen. Det viste sig, at hans promille var over det tilladte, og derfor sigtes han for det. Klokken 02:45 bragte politiet også en personbil til standsning. Det skete på Egeskovvej, hvor en 23-årig mand fra Børkop viste sig over en promille på over det tilladte, og da han også havde en gram hash på sig blev han også sigtet for det.

På Fredericia Maskinmesterskole i Købmagergade kom der en anmeldelse klokken 22:38. Anmeldelsen gik på, at der blev kastet med glas og flasker, og at en flok havde konfronteret forbipasserende. Politiet kom til stedet, og traf fire unge mænd på 16-17 år. Politiet kunne konstatere, at der lå glas på stedet, men det nægtede de unge at have kendskab til. Dog ville de gerne hjælpe med at rydde det op, fortæller Hans Hoffensetz.

De to sidste sager Hoffensetz nævnte var indbrud. Det første er sket mellem fredag klokken 12:50 og frem til klokken 18:00, hvor der på Nymarksvej har været indbrud. Man er kommet ind ved at bryde en dagdør op me et koben, og man har stjålet en flaske whisky og pibetobak. Det andet indbrud fandt sted på De Mezas Vej klokken 18:13, hvor der gik en alarm. Man er kommet ind i villaen ved at opbyde et soveværelsevindue med et koben. Man har stjålet et guldarmbåndsur, en guldhalskæde med hjertevedhæng og en grøn sten, en guldfingerring med en rød sten og en guldarmbåndskæde med lås.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer