Hans Hoffensetz kunne på dagens første pressebriefing berette om et færdselsuheld lørdag klokken 07:08. Det skete på Nr. Bjertvej, hvor en 46-årig fredericiansk mand kom kørende mod sydvest og overså en venstrekurve og endte i grøften. Der er sket mindre materielskade på køretøjet, oplyser Hans Hans Hoffensetz.

Næste sag fra Kolding fandt sted på Østerbrogade, hvor en Mercedes blev bragt til standning klokken 00:50. Føreren af bilen var en 23-årig mand fra Kolding, som blev sigtet for ikke at førerret og derudover var han påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han også blev sigtet for.

Ved Koldinghus er der pt. stillads i forbindelse med en renovering. Ved flere lejligheder der blevet kravlet rundt på det, og det skete igen fredag aften klokken 23:17. Politiet så fire unge på 17 år, der var på vej ned der fra, og de fik en kraftig reprimande om ikke at gøre det igen. 

Den sidste episode fandt sted på Hollændervej, hvor der blev spillet høj musik. Da politiet kom til stedet blev der skruet ned, oplyser Hans Hoffensetz.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer