Forside Fredericia Unge helt ned til 6. klasse smadrede flasker på Gasværksgrunden

Unge helt ned til 6. klasse smadrede flasker på Gasværksgrunden

DEL
Foto: Rigspolitiet

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Drenge slog pop up telt op

Søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om, at der var slået et pop up telt op ved et stisystem på Egeskovvej. Meldingen gik på, at der var slået telte op på en skråning. Det viste sig, at det var to drenge på omring 15 år, som havde slået det op. Alt var rydeligt og pænt, og de havde tilladelse til at fiske, og derfor var der ikke tale om camping.

Spirituskørsel

Lørdag klokken 23:55 blev en 24-årig mand fra Silkeborg sigtet for spirituskørsel på den østjyske motorvej ved Skærup rasteplads.

Klokken 23:08 var den gal i Dronningsgade, hvor en 37-årig kvinde blev standset i en Audi A4, og efter at have pustet i alkometeret blev hun sigtet for spirituskørsel.

Unge festede på Gasværksgrunden

Klokken 22:55 fik politiet en anmeldelse om, at mange unge holdt fest på Gasværksgrunden, og de unge var helt ned til 6. klasses alderen, og at der i den forbindelse var blevet smadret flasker. Da politiet kom frem til stedet var der ingen, men de kunne konstatere, at der var smadret flasker, og der var tegn på, at der var holdt fest.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

www.ibc.dk/hf-og-vuc/
Annonce
DEL