4 unge piger fra Fredericia har sagt ja til at være med i et afsnit af TV2’s nye reality serie, “Bytte Bytte Bytur”. Konceptet er at de unge skifter en af deres venner ud med en person de ikke kender, der så til gengæld skal et andet sted hen og feste på den fremmedes vegne.

Sofie Elisabeth Lissau Jensen, Michelle Cetti, Natascha Arge og Michelle Juul Jensen har ventet med spænding i flere måneder på at kunne se sig selv i TV, når den nye serie skulle have premiere. Allerede i første afsnit er det Fredericia-pigernes tur til at vise hvordan unge anno 2020 går til fest.

“Det gik ikke stille for sig. Vi havde enormt store forventninger til det hele, før der skulle optages”, fortæller Michelle Juul Jensen. Veninden Sofie var en dag dukket op og havde spurgt hende, om de ikke skulle være med i en tv-udsendelse. I første omgang tænkte Michelle at det lød tosset.

“Jeg havde set at de søgte folk, der ville være med i en udsendelse til TV2. Så jeg skrev os på. Der var jo ikke noget at miste”, siger Sofie.

Sådan skulle det blive. Pigerne blev valgt ud til at bytte en bytur med en pige fra Aalborg. Hun kom fra et kollektiv hvor Sofie fra Fredericia så måtte forlade sine veninder i Fredericia og tage afsted til Aalborg sammen med filmholdet. Og det var en helt anderledes pige, der kom ned til de tilbageblevne fredericianske piger for at feste.

“Vi skulle ud og bowle og det blev i Vejle. Så vi skulle egentlig bare gøre det, vi altid gør”, forklarer Michelle Juul Jensen. Det hele blev så filmet, og resultatet kan man altså se lige nu på TV2 Play og TV2 Zulu.

Pigerne vil ikke lave nogen spoilers, men opfordrer folk til at se udsendelsen så de kan grine med. De vi dog godt afsløre, at de repræsenterede Fredericia rigtig flot. Man skal dog være opmærksom på at byturen også handler om at de unge piger får shots og diverse drinks, så de bliver noget plørede undervejs.

Sofie blev hovedpersonenen i den del af historien, der forefik i Aalborg. Hun havde ret mange rynkede øjnbryn over kulturforeskellene. Deroppe var der fællessang, guitar, vegansk mad og så blev der til sidst spist fra en container:

“Lad mig sige det på den måde: Det var ikke lige det, jeg var vandt til”!

Udsendelsen kan ses her:

https://play.tv2.dk/programmer/underholdning/tv-shows/bytte-bytte-bytur/kollektiv-vs-bowling-213487/

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer