I Fredericia Håndboldklub går man meget op i talentudvikling, og det bliver intensiveret yderligere med ansættelsen af Rasmus Thiemer-Jensen som U17-træner fra sommer. Det sammen med et øget fokus på at skabe et miljø med, at ungdomsuddannelse og håndbold skal gå hånd i hånd og skal være med til at udvikle flere spillere til FHK’s ligahold.

I sidste uge kom det frem, at Rasmus Thiemer-Jensen har indstillet håndboldkarrieren. I stedet fortsætter han sæsonen ud som assistenttræner for klubbens U17-hold og hjælper til med ligaholdets træning. Fra sommer tiltræder han i en ny rolle som U17-træner.

»Jeg er blevet U17-træner fra sommer, fordi jeg hele tiden har vidst, at jeg vil være træner og nu kom dagen, at jeg fra nytår ikke skal spille mere, og det giver mig mere tid. Jeg elsker at arbejde med unge mennesker, der har store drømme og jeg har igennem min egen karriere, og den uddannelse jeg har taget, fået kompetencer til at hjælpe og for mig er det mega fedt at til at gå all-in i et ungdomsmiljø,« siger Rasmus Thiemer-Jensen til AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvad betyder det for dig, at det kommer til at ske netop i Fredericia?

»Jeg har det godt i Fredericia, og kan bidrage på sidelinjen og det giver mig ro, at jeg ved hvilke mennesker der er her, og på den måde er jeg sikker på hurtigt at kunne bidrage. Det er en klub, der har stor identitet i talenter, og vi går allesammen og er omkring klubben og drømmer om, at flere kommer på førsteholdet, kan spille i den røde trøje,« siger Rasmus Thiemer-Jensen.

http://adp-as.dk

Da FHK offentliggjorde Rasmus Thiemer-Jensens karrierestop udtalte direktør Thomas Renneberg-Larsen sig om et FHK-akademi, og noget af hvad det indebærer løfter han lidt af sløret for.

»Vi laver et akademi, og jeg er glad for at kunne tilbyde et 24 timers setup så vi selv har styr på skolegangen med uddannelsesinsitutioner, livet, mad og hvad der sker i klubben. Vi har et tilbud, der dækker alle hverdage i ugen, og det er en unik ting, som vi er stolte over, og glæder os til at melde mere ud om,« siger Thiemer-Jensen og slutter:

»Det kræver store samtaler at blive dygtige, men det kræver også en uddannelse ved siden af. Man skal gøre en indsats i skolen, da vi har et godt samarbejde med dem og så er det vigtigt, at man har styr på livet udenfor banen, da det hænger sammen. Det med, at vi har styr på håndbolden og det andet, og er en fed mulighed i at hjælpe til med maden, sove og gå et sted med en fed kultur, da der er andre unge mennesker, der gerne vil deres uddannelse og har store drømme. Som man siger, lige børn leger bedst,« slutter Rasmus Thiemer-Jensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer