5 nye frivillige besluttede på et møde i sidste uge at danne en ny lokalafdeling af Ungdommens Røde Kors i Fredericia. De frivillige, der kommer til at indgå i lokalafdelingens nye bestyrelse er en blandet flok, der kommer fra VUC, SDU, Fredericia Gymnasium og det private erhvervsliv, men trods deres forskellige baggrunde, mener de, at samarbejdet kommer til at fungere godt.

”Vi var enige om at der skal gøres noget for de udsatte børn og unge, der er i kommunen. De skal have et sted at være, og nogle, der er interesseret i at give dem en chance. Vi vil skabe et frirum, hvor man har mulighed for at komme uanset hvilken baggrund man har.” siger nyvalgt formand Lotte Maria Palm.

Nu hvor bestyrelsen er dannet, er næste skridt at finde en samarbejdspartner, der kan stille lokaler til rådighed og derefter at udbrede kendskabet til klubben.

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. De hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og klubber. Frivillige i hele landet udgør kernen i Ungdommens Røde Kors.

(Arkivfoto – Røde Kors)