Politiet har i weekenden haft bøvl med en ung mand, der tidligere har boet i Fredericia, men er flyttet til Sjælland. Det hele startede i fredags klokken 21.55, da politiet blev tilkaldt til Nymarksvej i forbindelse med noget uorden. Der træffer de den unge mand, som er 20 år.

Den 20-årige har ikke lyst til at oplyse sit navn til politiet, som han skal efter retsplejeloven, og han bliver derfor anholdt. Men da politiet er på vej ned af en trappe med den unge mand, forsøger han at spænde ben og sparker den ene politibetjent. Det koster en sigtelse for vold mod polititjenestemand.

– Den unge mand kom også med dødstrusler mod den ene betjent: “Det kan godt være, at du er på arbejde i dag, men i morgen har du fri. Så har jeg et oversavet jagtgevær, som jeg kommer og skyder dig med – lige mellem øjnene”. Det udtalelse er den 20-årig også blevet sigtet for, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Den unge mand blev sat i detentionen i Vejle, hvor han blev løsladt lørdag klokken 06.05. Men klokken 12.48 var han igen på spil i fæstningsbyen. Denne gang i Sportmaster i Gothersgade, hvor han begik butikstyveri og undløber fra stedet. En butiksdetektiv forsøger at indhentet ham, men det lykkedes ikke.

– Den 20-årig kaster tøjet fra sig i en baggård, som han har stjålet i sportsforretningen og løber hjem til sin mor, hvor vi får fat på ham igen. Så han har fyldt lidt på døgnrapporten, slutter politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.