Mads Lenbroch stemplede for alvor ind for FHK, da holdet mandag aften vandt 31-30 på udebane mod TMS Ringsted. Efter opgøret talte vi med den unge fløj, der skiftede til FHK op til sæsonen.

https://www.adp-as.dk/

Lenbroch har op til sæsonen skiftet de trygge rammer i Århus Håndbold ud med FHK. I første omgang har Martin Bisgaard sat sig på det meste af spilletiden i sæsonen, men det blev der lavet om på i Ringsted.

Mads Lenbroch kom ind for at aflaste Martin Bisgaard omkring 20 minutter inde i opgøret. Det er der ikke noget odiøst i, da det har været et mønster, der har tegnet sig i sæsonens øvrige kampe. Til forskel for de kampe blev Lenbroch ikke pillet ud igen.

Det hang blandt andet sammen med, at han scorede på en gevindbold efter indskiftningen og i en forsvarsaktion fiskede bolden fra TMS Ringsted. Det mønster fortsatte resten af kampen, hvor Mads Lenbroch endte med at lave tre mål på tre forsøg og stod disciplineret i forsvaret.

Efter kampen kunne Lenbroch række armene i vejret efter sæsonens første sejr, og efter jublen havde lagt sig talte vi med den unge fløjspiller, som lagde ud med at sætte ord på hvordan det var at være FHK’er i Ringsted efter sejren.

»Det er meget forløsende, det var hvad vi havde brug for. Vi kom for de to point og fik dem, og jeg er stolt af holdet,« siger Lenbroch og fortalte om den hektiske afslutning:

»Det er hektisk at stå der, da det er marginaler, så vi skulle bevare koncentrationen og så er der lidt kendelser der går deres vej, men det er forløsende at vi vandt til sidst,« forklarer Mads Lenbroch.

Særligt en episode i slutningen af kampen gav dramatik. Kristian Stoklund brød igennem med et minut tilbage af opgøret, men brændte. Til TMS Ringsteds store frustration blev der dømt straffespark, som hovedpersonen Stoklund selv scorede på og reelt set lukkede kampen.

»Stoklund kom på ydersiden af deres 2’er (backen i forsvaret, red) og så var de tre spillere i feltet. Vurderingen er, at de generer Stoklunds afslutning, så den kan godt dømmes,« forklarer Lenbroch om episoden.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Personligt glædede Mads Lenbroch sig over tilliden fra Jesper Houmark og co. i opgøret, hvor han for alvor fik markeret sig for første gang i FHK-trøjen.

»Det var rart. Det havde jeg håbet på at få, og det var også det jeg blev præsenteret for, da jeg kom,« udtaler Mads Lenbroch.

Leave a Reply