U19-spilleren Lukas Karlskov var med på holdkortet i FHK’s sejr på 31-23 mod Lemvig-Thyobrøn Håndbold. Han kvitterede med at score i sin debut.

http://adp-as.dk

I nogen tid har Karlskov, der spiller venstre fløj, trænet med FHK’s ligahold og fredag aften kom kulminationen, da han kom på banen med et kvarters tid igen. Han kvitterede med en scoring efter en bolderobring på en kontra.

»Det var monsterfedt at være med og opleve stemningen der er her og så er det fedt med et mål,« sagde Karlskov efter kampen og kom ind på, hvordan det var efter en del timer i træningslokalet med ligaholdet fik debuten:

»Det er ærgerligt, at Lenbroch er skadet, men jeg synes det er fedt at få muligheden for at være med og vise hvad jeg kan,« forklarede Lukas Karlskov.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvis man ikke vidste bedre, så kunne man ikke se, at det var Karlskovs debut. Uimponeret gik han til værks i begge ender af banen.

»Jeg scorede og det var højdepunktet for mig, og jeg synes det gik fint og holdet gjorde det supergodt,« sagde Lukas Karlskov.

Kampen var drænet for spænding, da den unge fløjspiller kom ind, og det havde en betydning for ham.

»Det hjalp på nerverne i forhold til hvis jeg skulle afgøre kampen. Det var fedt at få debut,« konstaterede Karlskov.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer