Jeg starter med at undskylde overfor Jacob Bjerregaard (A), Ole Steen Hansen (A) og Pernelle Jensen (V), for at vi er tre partier, der mere er med i budgettet.

Vi har også stemt for, men i sagen om normering er vi ikke inddraget.

Jeg skal måske lige tilføje at tillykke til byens små poder, som jeg opfatter det har bred opbakning til netop normeringen.

Jeg sidder her med hæftet og kan se at alle har skrevet under.

I Dansk Folkeparti blev vi bedt om et citat til en pressemeddelelse, som aldrig udkom, men til gengæld fine artikler i Fredericia Dagblad og Fredericia AVISEN, men det er de tre ovenståen, som jeg undskylder overfor.

Det startede med en mail

”Økonomiudvalget har sagen på om udmøntning af midlerne til minimumsnormeringer i aften. Efter aftale med borgmesteren laver vi en PM på den, hvor forligspartierne er med. Vil I melde til mig, hvem fra Dansk Folkeparti, der skal være med i udmeldingen, samt give bud på et citat fra jer? Vi skal nok rette endeligt til, når vi har det samlede. Send gerne til mig, så skal jeg koordinere videre. Det vil være rigtigt fint, hvis jeg kan få en melding inden kl.17. (mandag)

Tak på forhånd. ”

Og jeg sendte en mail

”Kære Annemarie

DF ser med glæde frem til flere hænder i institutionerne. De små børn skal have et løft. De gode erfaringer vi har lært under coronaen, vil blive videreført. Især rengøringen er med til at frigøre hænder

Det betyder blandt andet flere hænder til kerneopgaven.

Det glæder især DF, at der afsat økonomi i de kommende år.”

Dansk Folkeparti lagde vægt på, at der også skabes arbejdspladser til rengøringen idet god hygiejne er en forudsætning.

Forligspartierne er enige om, at fortsætte investeringerne i vores mindste børn …. (s. 16 i budgethæftet.)

Så sidder jeg her og mangler en god forklaring på, hvorfor Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Nye Borgerlige ikke måtte komme med?

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer