Casper Christensen er en dansk komiker som alle dage har været en stor mundfuld at sluge til tider, men jeg har altid godt kunne lide hans fandenivoldskhed. Nu er han tilbage uden sit sidekick Frank og på forhånd har han sagt, Undskyld Norge.

Tv-branchen og den måde vi ser tv på, har ændret sige meget, specielt gennem de sidste 10 år, hvor streemingtjenester har arbejdet sig op som seriøse konkurrenter til de etablerede stationer. Netflix og HBO er nogle af danskernes favoritter og trenden er, at der kommer indhold, som kun er lavet til disse streamingstjenester. Ligesom filmen med lokale Melvin Kakooza under navnet Sunday som kom på streemingtjenesten Xee, så har Viasat, sat en af Danmarks største komikere og tv-personligheder Casper Christensen i front for serien, Undskyld Norge.

Det er Casper uden sidekick, eller der er en dokumentar, men på ægte Casper Christensen-manér stjæler han ikke rampelyset fra ham selv. Historien kort er, at Casper må forlade Danmark og sit fiktive talkshow, da han på mange måder har rullet sig ind i en #meetoo skandale, som han ikke selv kan se noget forkert i. En bred vifte af kvindelige kendisser står frem mod Casper og det er filmet som en dokumentar, der følger Caspers deroute 24 timer i døgnet.

Man skal være fan af Casper Christensen, ellers vil han nok hurtigt overskygge hele serien for dig. Det virker til tider, som om det er en forløsning for Casper ikke have den folkelige Frank Hvam eller andre kendte med på slæb, når han udleverer hans mest arrogante fantasier og helt nonchalant ignorere virkeligheden i denne serie.

Det er faktisk første gang, at jeg føler lidt med Casper og det lidt sjovt, det plejer, at være Frank, man har disse følelser for. Men Casper spiller så vild en udgave af sig selv, at det minder mig lidt om min tid som pædagog, hvor opgaven var unge med særdeles meget “krudt i røven” som man siger. Han er alkoholisk, kaster om sig med penge, han ikke har, tager stoffer og fortsætter sin jagt på kvinder. Alt ved hans personlighed er forkert, men han spiller det så realistisk, at man ender med at få lidt ondt af ham, selvom han her to afsnit inde i serien ikke fortjener det.

Det er selvfølgelig lavet i et streamingsformat, hvor man ikke kan se alle afsnit på engang, og det er korte afsnit. Jeg er fan af serien og glæder mig til resten af den og håber den bevæger sig lidt længere væk fra den Casper, vi kender fra Klovn-universet. Jeg ved og tror at Casper er mere gakket end den type af sig selv, han spiller her, så jeg håber det er starten på en ny streamingkarriere til Casper Christensen. Når man ikke kan få ham tilbage til Stand up eller lave mandrilske eskapader, så er jeg fint tilfreds med, Undskyld Norge.

Jeg giver de to afsnit som jeg har set 5 stjerner, jeg både krummer tæer og griner.

Du kan se serien på Viaplay eller TV3.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78030?&q=88c889e5-f98b-4b3a-a276-39a78bd12a85&p=215902a9-9b95-4202-a9e8-cf92ed932cb1&ts=1566984830&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=ec63a4504fc4015bc1cf7d5992f54cc3