Der er stadig liv i Hejse Kro og selskabet bag forventer at investere igen. Det fortæller ejendomsudvikler Bjørn Ibsen fra Edifice, der sidste år overtog forpagtningen af det historiske sted til AVISEN.

»Vi ser stadig mange muligheder i Hejse Kro, og projeketet er absolut ikke sat i stå. Vi har mange overnatninger, og et fast samarbejde med flere virksomheder, der overnatter hos os, hvilket helt klart, redder os i denne periode,« siger Bjørn Ibsen .

Sidste år fortalte Bjørn Ibsen, at man ville fokusere på de 28 hotelværelser, som den historiske kro besidder, men selskaberne han også fortalte om, er udeblevet. Man mangler stadig en restauratør.

»Vi vil stadig gerne bortforpagte køkkenet til et cateringfirma, der har interessen i at lave mad og drifte restaurationen. Jeg forventer klart, at vi finder en forpagter, der kan sætte gang i køkkenet igen, mens vi står for værelses- og lokaledelen,« siger Bjørn Ibsen.

I ønskede også at udvide Hejse Kro, er det stadig aktuelt?

»Ja, det er det. Meget i samfundet er sat i bero pt., men det er klart noget vi arbejder med,« fortæller ejendomsudvikleren, der senest har stået i spidsen for en investering i Hotel Harmonien i Nakskov.

I landede sidste år et underskud på 475.000 i jeres selskab, der driver Hejse Kro, hvad skyldes dette?

»Jeg er ret sikker på, at det skyldes et depositum, og en række dårlige samarbejdspartnere, som vi endte med at tabe på,« svarer Bjørn Ibsen.

Hejse Kro har de seneste 10 været på adskillige hænder. Matriklen ejes af Advokat Hans Peter Bang.

Skærbækvej 17 Hejse IVS driver og ejer Hejse Kro. Moderselskabet er J.E.H.J. A/S  

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer