Butikken Underground er en tøjbutik, der har tøj til enhver smag. Butikken fanger alles øjne. Fredericia AVISEN tager muligheden og besøger Underground på adressen Vendersgade 19. 

Det er mandag klokken 10. Butikkerne i Fredericias gågader er ved at åbne. Fredericia AVISEN bevæger sig ned ad Vendersgader, og går ind i butikken med de mange spotlys.

Jeg møder en sød medarbejder, der i det øjeblik taler i telefon med en kunde. Efter samtalen taler jeg med Jannick Rudebeck, der har været fastansat i to år hos Underground.

”Jeg kan lide mit arbejde, jeg elsker at møde nye mennekser hver dag. Mange af vores faste kunder, får man et helt personligt bånd til, f.eks., når man møder dem udenfor arbejdstiden, hvor man taler sammen om alt mellem himmel og jord”, fortæller Jannick og griner. 

Jannick fortæller mig, at deres kunder kan være mellem 12 år til 75 år, derfor har de tøj til alle aldersgrupper.

”Vi sælger ikke fine skjorter som andre butikker, skjorter har vi, men det er lidt mere råt. Vi har også Carharttbukser i forskellige varianter, f.eks. Cargo Carharttbukser, hvor sidstnævnte er lidt mere løse i det og med store lommer, vi er lidt unikke i vores stil her i butikken”, fortæller Jannick Rudebeck. 

Nye farver

Skjorter. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Jeg kigger rundt i butikken – mit blik fanger de vilde farver og nogle skjorter, som er lidt a la skovmandskjorter. 

Her viser Jannick mig, at deres skjorter i butikken er blevet meget populære. Især den gule skjorte fanger mine øjne. 

”Vi har en hel række med denne skortetype, men den gule af dem er lidt, vild synes jeg. Jeg kan godt lide den. Men jeg tror nu, det er alt efter, hvilken smag, man har, fordi den gule farve, er nok ikke lige den. man tænker på først. Mange går jo med samme efter sort eller hvidt”, fortæller Jannick Rudebeck og viser mig den gule skjorte frem. 

Heldragt

Heldragt. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN 

Idet jeg står og tager billeder af skjorterne, fortæller Jannick mig, at de i butikken har fået en heldragt, ikke mange har købt den, fordi den er så anderledes, men jeg får fortalt at, den er et samtalemne i blandt kunderne, når de besøger butikken. 

”Den er fed. Man skal turde og springe ud i og bare gå med den. Derfor kan jeg lide denne butik, det er anderledes, særligt når man får sine kunder til at springe ud i noget, som de ikke kunne se sig selv i, da de kom”, fortæller Jannick Rudebeck og smiler. 

Afslutningsvis kigger jeg mig lidt rundt i butikken, og får taget et par billeder af tøjet og af Jannick Rudebeck. Jeg takker for besøget og bevæger mig ud i det kolde decembervejr.

https://goo.gl/MSbg7k