Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Det var politikommisær Ole Eckholdt, der stod for tirsdagens briefing. Han kunne opdatere os på den voldsomme brand i Skærbæk, samt nævne et enkelt indbrud i Snoghøj.

»Der har været et indbrud på Snoghøjvej, hvor en rude til en havedør er knust. Man har fundet en hammer på græsplænen, men ellers er der ikke tegn på færden i huset. Det er sket mellem søndag kl.15.00 og mandag kl.09.00,« sagde Eckholdt og fortsatte:

»Derudover har vi og TrekantBrand været til stede ved branden i Skærbæk i går og i nat, hvor en tolænget gård var brand på Skærbæk Ringvej. Heldigvis kom ingen til skade. Der foregår stadigvæk lidt efterslukning. Brandårsagen kan jeg ikke udtale mig om, det undersøger vi i løbet af ugen, men umiddelbart er der ikke noget kriminelt bag – vi har ikke fundet tegn på ildspåsættelse. Vi havde dog en del problemer med at holde tilskuere på forsvarlig afstand i går. Da der var tale om en olietank i brand og et hus med gasflasker på adressen, tog vi alle forbehold. Det er en dårlig blanding, hvis gasflasker ryger af sted som en raketter. Samtidig var det svært at få alle indendøre, da man gerne ville tæt på for at se branden. Det gjorde det heller ikke nemmere, at det var mørkt, så vi havde svært ved at kontrollere om alle gik ind,” sluttede Ole Eckholdt dagens briefing.«

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer