Der er heftig aktivitet fra TrekantBrand omkring togbanerne ved Carlsberg. Fredericia AVISENs mand på stedet beretter om et forulykket tog, og at der lige nu er massivt opbud af brandbiler på stedet.

Vagthavende ved Sydøstjyllands Politi fortæller til Fredericia AVISEN, at to godstog er afsporet. Der er én tilskadekommen, og vores mand på stedet fortæller at ambulancen er nået frem. Der er ikke umiddelbart sket noget der får indvirkning på persontogdriften. Politiet er i gang med at skabe sig et overblik og har derfor ikke yderligere informationer.

23:35: Den tilskadekomne køres væk fra stedet med eskorte. Noget tyder på en alvorligt tilskadekommen person.

23:41: Fredericia AVISENs folk på stedet beretter om cirka 30 redningsfolk på stedet endnu. Der går forlydender om, at flere er på vej. Hvad der har været i de to godstog vides ikke, men noget tyder på et større oprydningsarbejde.

23:46: Brandvæsnet har spulet vejen. Nu går de mod banelegemet med skovle i hånden.

23:47: Politiets tekniske bil er netop ankommet på stedet.

23:50: TrekantBrand arbejder på banelegemet endnu. Der er stadig kun melding om den ene tilskadekomne.

Foto: TrekantBrand

23:51: “TrekantBrand er i øjeblikket indsat ved toguheld med godstog i Fredericia. To godsvogne er afsporet. Situationen er under kontrol, og vi forventer at forlade stedet indenfor en time”, skriver TrekantBrand på deres facebook-side.

23:57: Flere brandbiler forlader stedet. Politiet er stadig massivt til stede.

00:00: TrekantBrand fortæller, at en mand er sendt afsted fra ulykkesstedet. Hans tilstand er ukendt, og der er ikke yderligere informationer lige nu.

00:01: Politiet er fortsat på stedet med deres tekniker bil. Det tyder på, at de er i gang med at undersøge gerningsstedet.

00:04: TrekantBrand fortæller, at det bliver DSB der skal få de to tog tilbage på skinnerne. Desuden fortæller han, at togtrafikken på området er indstillet, da der ikke er kørestrøm efter uheldet.

00:06: En mand, formentlig fra Havarikommissionen, er ankommet og har fået adgang til ulykkesstedet.

00:07: Teknikkerne arbejder på stedet. TrekantBrand har forladt stedet med alle vogne, undtaget Indsatslederen.

00:10: Et hold fra Forstas er ankommet til stedet. Ud fra deres hjemmeside er de specialister i baneopbygning, så de har formentlig en større opgave foran sig.

00:19: Der arbejdes fortsat på stedet. Flere personer afsøger området.

00:24: Politiets tekniker bil har forladt stedet.

00:25: På stedet forlyder det, at toget først fjernes fredag morgen.

00:40: Der arbejdes stadig på ulykkesstedet fra enkelte folk. Fredericia AVISEN følger op på sagen fredag morgen.

http://jyskserviceaps.dk/