Ullerup Bæk distriktet holdte onsdag dagplejernes dag i Fredericia Idrætscenter, hvor alle sanserne kom i spil for dagplejebørnene, der havde en særdeles aktiv dag.

Fredericia AVISEN var forbi Fredericia Idrætscenter hal 5, hvor det blev afholdt ved 14:30-tiden. Her var Den Kreative Skole i gang med sang og leg med børnene, der blandt andet hoppede rundt som frøer.

Se her en video af noget af indslaget med Den Kreative Skole:

Om selve dagen fortæller pædagogisk leder, Birthe Hansen, følgende til Fredericia AVISEN:

“Alle dagplejerne kom klokken 9:00, hvor vi startede med at få boller og frugt. Nogen af dagplejerne havde arrangeret forskellige lege, og nogen af dem kørte simpelthen herop med de motorik de ting vi skulle bruge. Børnene har fået udfordret alle deres sanser i løbet af ugen, og efter frokost  fik de en middagslur og så sluttede af med et indslag fra Den Kreative Skole,” fortæller hun.

Dagplejebørene havde en aktiv dag i Fredericia Idrætscenter hal 5. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Dagplejernes Dag er et arrangement, som finder sted hvert år, og det er noget, som man hos dagplejerne ser frem til.

“Jeg synes det er en hyggelig og dejlig måde at være sammen på. Dagplejerne i mellem har en hel dag sammen, og det er fint, når der er langt mellem nogen af dem til dagligt. Så er det også godt, at forældrene kommer om eftermiddagen og også får set de andre dagplejer, når barnet skal i gæstepleje, at de har set dem, som børnene kan komme hen til,” fortæller Birthe.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvad tror du børnene synes om det her?

“Jeg tror, at det er rigtig sjovt. Det er også godt, at børnene kommer over middag, når børnene er trætte. Jeg er sikker på, at børnene kommer til at sove godt i aften (onsdag, red.),” lyder ordene fra Birthe.