FC Fredericia spiller mandag sidste træningskamp i Tyrkiet. Modstanderen er georgiske Lokomotiv Tbilisi, der er en ukendt størrelse.

Vi er kommet til sidstedagen på FC Fredericias træningslejr. Der står en let træning på menuen klokken 10:00 lokal tid og klokken 15:00 venter en kamp mod Lokomotiv Tbilisi fra den bedste georgiske række, Crystalbet Erovnuli Liga, som Lokomotiv sluttede på fjerdepladsen i den forgangne sæson.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Rækkens top domineres af Tbilisi-hold. I sidste sæson, der er kalenderåret 2019, endte storklubben Dinamo Tbilisi på førstepladsen efterfulgt af Dinamo Batumi, Saburtalo Tbilisi og så Lokomotiv Tbilisi på fjerdepladsen.

“Vi ved ikke rigtigt hvad de kommer med, men når spændingen har lagt sig, så handler det om os selv. Jeg glæder mig til at se hvordan vi gør det i forbindelse med målspark, vores opbyggende spil og så skal vi være dygtige i vores presspil, da vi har trænet på det hernede,” siger FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, til Fredericia AVISEN.

Bortset fra enkelte skavanker, så melder Jonas Dal om en fit trup, hvor der er et comeback

“Vi har fået langtidsskader tilbage, og så går der forlydener om, at Victor Torp spiller sin første kamp siden sidste år, hvor vi var hernede. Vi glæder os til at se Nicolaj Ritter, der igen må få minutter efter han fik et kvarter sidst,” siger Jonas Dal og oplyser, at Jacob Buus sidder over med et riv i baglåret og det er tvivlsomt om Lukas Enevoldsen spiller, da han også døjer en skavank.

Kampen er FC Fredericias næstsidste test inden det går løs den 29. februar mod Fremad Amager på udebane. Derfor er Jonas Dal ved at have sporet sig ind på mekanismerne, der skal fungere for, at holdet går foråret i møde med optimisme.

“Vi skal forvente at se de ting, som vi har øvet os i. Mit oplæg vil være, at vi skal spille bolden ud, og vi har talt om måden vi vil bygge spillet op på. Dermed ikke sagt, at der ikke er andre muligheder, når vi skal frem til chancer. Vi kan forvente et godt genpres og en fin genetablering til den forsvarsmæssige udgang, da vi også har øvet os på det,” slutter Jonas Dal.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Lokomotiv Tbilisi klokken 13:00 dansk tid. Fra klokken 12:45 vil Fredericia AVISEN liveopdatere fra opgøret.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer