Alexander Nybo mener godt, at han kunne have gjort mere ved begge Vendsyssels mål i FC Fredericias nederlag og fortæller, at han til hver en tid burde have reddet Vendsyssels sejrsmål.

FC Fredericia var foran 1-0 og lignede et hold, der godt kunne have kørt sejren hjem mod Vendsyssel, men i stedet blev det til et nederlag på 1-2.

“Det er en tom fornemmelse. Specielt når vi spiller en god kamp, så er det træls at tabe på den måde, som er lidt kendetegnede med det er sket før. Det er drønærgerligt, men vi spiller en god kamp og det tager vi med videre,” siger Alexander Nybo til Fredericia AVISEN.

Nybo spillede selv en uheldig hovedrolle ved begge mål. Ved 1-1 målet kom et frispark ind i feltet, men Nybo fik ikke ordentlig ram på bolden.

“Der er lidt modvind, og så dumper bolden ned. Den kunne godt være røget længere væk, og så er det uheldigt, at den lander ved en af deres. Det var tæt på, at vi fik afværget den,” siger Nybo.

Flere appellerede i forbindelse med målet frispark til keeperen, men hovedpersonen selv mener ikke, at han blev snydt ved at blive underløbet.

“Nej, det gør jeg ikke. Det er en fair duel, måske skal den bare bokses længere væk,” forklarer Alexander Nybo.

Ved 1-2 målet var Nybo igen i fokus, da Tiemo Kontate sparkede bolden ind i det korte hjørne, som Nybo burde have dækket af.

“Der er ingen tvivl, jeg skal redde den. Det gør jeg også ti ud af ti gange, men det sker sådan en dag som i dag. Det kunne lige så godt være sket til træning. Det gælder om at rejse sig, men jeg synes, at jeg spiller en fin kamp udover det,” forklarer Alexander Nybo.

I løbet af kampen holdt Nybo med flere redninger FC Fredericia i front, men han endte alligevel med at spille en negativ hovedrolle og det ærgrer ham.

“Sådan er det at være keeper, det er målmandens lod. Man lærer af det, og overordnet står jeg fint og er aktiv i kampen med fine redninger, men det er træls at være kampafgørende på en negativ facon,” udtaler Alexander Nybo.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/