Fredericia AVISEN kommer meget rundt i vores elskede kommune, ofte kommer der en del billeder på farten som ofte ikke ender i artikler. Her er lidt om ugens gang set med Kulturredaktørens linse.

De første billeder er fra en morgentur i Kanalbyen hvor man kunne se de sidste rester af den store skateboardrampe var på vej til skrot.

ugen
Resterne af rampen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Udover at mange af byens børn og unge har brugt rampen, så har der også været afholdt Bowl Days som er en landsdækkende skateboard konkurrence. Ligeledes har den været et yndet mål for graffitimalere.

ugen
Skateboard rampens sidste rejse. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Vi besøgte Skærbæk og kunne ikke stå for fristelsen til at tage billeder af den smukke havn. Tankerne kunne ledes hen mod et lille fiskerleje fra sydlige himmelstrøg.

ugen
Skærbæk havn fra vandsiden. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
ugen
Både i havnen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Mange husker da siloerne ved Dangødning satte byen på den anden ende, på en køretur ser vi de nye flotte sølv siloer til korn skyde op på havnearealet.

ugen
Siloer på havnen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Vi har kontor på Egumvej lige ned til hvor DSB har værksted. Her er et spor lige ud til parkeringspladsen, det er meget sjældent at det er i brug. Men pludselig holdte en tog nærmest side om side med bilerne.

ugen
Tog i gadehøjde på Egumvej. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Et andet billede er også fra en morgen tur, i østen stiger solen op kunne man kalde det. Solen står op over Shell terminalen og dette smukke foto vil vi ikke snyde vores læsere for.

ugen
I østen stiger solen op. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

De sidste er et aften skud, hvis man ikke har oplevet Kanalbyen om aftenen endnu, såer det en god ide at gøre det. Der er flere steder hvor området er lyst op og specielt broerne er smukke når mørket falder på.

ugen
Bro i Kanalbyen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce