Fredericia AVISEN kommer meget rundt i vores elskede kommune, ofte kommer der en del billeder på farten, som ofte ikke ender i artikler. Her er lidt om ugens gang set med Kulturredaktørens linse.

Artiklens forsidefoto er fra weekendens koncert med Magtens Korridorer, det smukke Eksercerhuset foldede sig ud som spillested. Det farvede lys gav den helt rigtige stemning, som visuel partner til den vellykkede koncert.

ugens gang
Andefødder ved Langebro. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

En af ugens opgaver bød på Ugens Flyttetanker ved Langebro, hele kvarteret er under ombygning. De mange afspærringshegn har gule fødder, det ledte tankerne hen mod andefødder.

ugens gang
En af de glemte gader efterhånden. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Vi var i Kirkestræde til premiere på Den Lille Prins en forestilling vi var særdeles positivt overrasket over. På vej til premieren på Det Bruunske Pakhus, faldt vi over det smukke vejskilt, som tager sig anderledes ud end mange andre skilte i byen.

ugens gang
Smuk bykort foran Bymuseet. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Bymuseet blev også besøgt for at snakke nisser og juleklip, foran museet er dette smukke bykort på en fod af cement. Det blev også til et billede af selve det smukke bymuseum, hvor byens generaler holder vagt udenfor.

ugens gang
Fredericia Bymuseeum Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN
BARBARBAR klemt inde i vejarbejde. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fra et tidligere arrangement måske på Ungdommenshus, måske på Tøjhuset hænger et flot hjemmelavet skilt med BARBARBAR. Pilen peger i retning mod stien langs med det sidste stykke banespor, der går til fæstningsbyens midte. Men lige nu er det kun arbejderne, der fornyer J.B Nielsen Plads, der kan komme på BARBARBAR.

ugens gang
Der sættes lys kæder på et af byens store Juletræer. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Det var også ugen, hvor Julemanden kom til byen og tusindvis af folk fulgte i hans fodspor og var med til at tænde lysene i byen. Inden den store begivenhed skulle belysningen på plads, her er det på Axeltorv.

ugens gang
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Det sidste billede fra ugen der gik, er fra Jyllandsgade, hvor Spindler Glas lå. Den smukke glasmosaik sprang denne dag i øjnene og mindende på bedste vis om gamle dage.

Se og læs sidste Ugens gang i Fredericia her

skal køre indtil 6.december
Annonce