Forside Fredericia Ugens Flyttetanker: Som at bo på Lillebælt

Ugens Flyttetanker: Som at bo på Lillebælt

DEL

Fredericia AVISENs serie om flyttetanker er tilbage med maritim-WOW-faktor, igen rammer vi første række mod Lillebælt. Sidste uge var vi i en bundsolid villa i Taulov. Vi er tilbage et stenkast fra Fæstningen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med små detaljer og særheder. Vejen ned ad Tranevej er ingen undtagelse, den begejstrer mig. Vejen er blind, lang, den er super smal og det er næsten umuligt at åbne dørene, så smalt er der. Det giver mig en formodning om, at der venter noget for enden af vejen. Villaerne ned ad vejen er af forskellig karat, men jeg skal ned til nummer 22. Det går op for mig, at jeg skal for enden af vejen, ja jeg kører faktisk direkte ind i indkørslen. Wow – ud af forruden er Lillebælt, det er første gang, at jeg har haft havkig fra første sekund.

Det er her man parkerer, der er carport og indgang til værelse via carporten.

Jeg har været ved mange af de her liebhavervillaer ud til Lillebælt, og jeg er dermed blevet sværere at imponere, når det kommer til beliggenhed. Men her bliver jeg nødt til at starte udenfor, denne robuste og topmoderne villa ligger så højt, at man ser direkte ud på havet. Det har jeg ikke set før på mine flyttetanker, så jeg starter med at gå lidt ned ad skrænten mod Østerstrand, hvor der er det hyggeligste lille plateau, hvor man kan nyde sin kaffe.

På to minutter kan man hoppe i dejlige Lillebælt ved sit eget strandstykke.

Der er lagt meget vægt på at både have og hus skal være så vedligeholdelsesfrit som muligt, skrænten er overskuelig og det stykke have der er til ligeså. Her bliver jeg også nødt til at stoppe op, da et træ virkeligt pryder haven. Det minder om et japansk bonsaitræ og det er med til at give præg af, at det er noget specielt. Der er et opbevaringsrum, som tilgås fra haven, det har en fin størrelse – også hvis man vil have en værksted.

Jeg kan selvfølgelig ikke undgå at se den store lækre terrasse, som er et kæmpe plus ved denne villa, men nu tager jeg altså tilbage til hoveddøren og lader som om, at jeg ikke har set Lillebælt, selvom det nærmest er uundgåeligt.

Det er udsigten fra hoveddøren, Lillebælt titter frem fra første øjekast.

Ejendomsmæglertricket er noget af det, som jeg har spottet ved de mange huse, jeg har fået fremvist, der hvor man åbner døren og ens øjne overtager salgstalen. Men jeg har efterhånden set en del huse med vandudsigt, da jeg parkerede, fik jeg udsigten på sådan en måde, at her virker den normal, selvom det er dette blik, der sælger husene.

Huset er i en meget høj kvalitet og fremstår super moderne, man kan om man vil flytte lige ind. Hele facaden ud mod Lillebælt er store panorama vinduer, så lyset og fornemmelsen af havet er helt inde bag de lukkede døre. Gulvene er enten flot træparket eller klinker, huset er lyst og der er en meget gennemgående kvalitetsstil. Der er gulvvarme i hele huset. Stue, spisestue og køkken har det som mange moderne familier efterspørger, det hele er i et. I et hus som dette vil det være det helt store samlingsrum.

Plantegning af Tranevej 22.

Jeg plejer ikke at benytte plantegning, men jeg kunne desværre ikke finde nogle billeder af værelser og toilet. Det er ikke fordi der er fejet noget under gulvtæppet men der er ikke billeder hos mægler. Alt er i den fineste orden vidste man ikke bedre, ville man tænke huset som nyt.

En af de to udgange til den lækre terrasse.

Det er en skam, at der ikke er flere billeder inde i huset, fordi der er en rar atmosfære og der er ingen mangler overhovedet. Men lad os så gå udenfor igen også se husets ubeskrivelige terrasse. I stedet for en mur, hegn eller hæk, så har man valgt en utraditionel glasløsning, som passer perfekt til netop dette hus og omgivelserne.

Her er en dejlig hyggekrog lige i solen.

Man har valgt glas som løsning, det giver en fantastisk stemning af lethed, og den metalkant der er på toppen, gør at man ikke bliver søsyg med det høje havkig, der er. Det er en smuk og unik løsning, der i mine øjne sælger dette hus på en fantastisk vis.

På siden af huset har man smukke træer og mere læ.

Hele den store terrasse har fliser, så her er det også nemt at holde. Der er på ingen måde langt til noget her, familien der bor her elsker at gå ind til byens midte og se deres næste destination som gerne skulle blive Kanalbyen.

Det er nok den bedste udsigt ved Lillebælt, jeg har set indtil videre. Indtil videre er, fordi jeg bliver ved med at finde nye perler og denne er i særklasse. Desværre synes jeg ikke, at billederne i artiklen er så gode og imponerende som det, jeg så. Jeg har vedlagt en dronefilm, så du kan se mere til huset. Du kan se det hos mægler her, men jeg var solgt, helt solgt

http://gardeniablomster.dk/
Annonce
DEL