I sidste uge var vi på en fornem adresse i Fæstningsbyen, da vi så på Liebhavervilla på 6. Julivej, denne gang kører vi ud ad byen og ind til det Taulov, som både er tæt på naturen og motorvejen, der fører videre ud i landet.

Turen går ud ad Vejlevej og ud af forruden daler sneen blidt, jo tættere jeg kommer på Taulov, des mere sne, kommer der. Det er ikke noget, der lægger sig, men da jeg ruller ind i villakvarteret, hvor Rosenhaven 3 er til salg, ligger sneen som en flot dyne over grunden.

En dame går med en lille blå bobslæde, i den sidder et barn, der er nemlig ikke ryddet sne eller saltet her, det er præcis sådan et roligt og familievenligt kvarter, som jeg havde håbet på.

I indkørslen er der plads til to biler og kort herfra ser man den indbyggede carport med flotte hvælvinger, huset er opført i flotte mursten, som matcher omgivelserne i Elbodalen.

Huset fremstår flot oppefra med miljøvenlige solceller på taget.

Det er et hus, som ser utroligt moderne ud, selvom det er bygget i 1998 og har fået en tilbygning i 2012. Det er en lys, moderne og indflytningsklar villa, som efter jeg er kommet ind, ikke kan skjule sin udsigt mere.

Fra håndvasken får man udkig over Elbodalen.

Fra næsten alle rum i huset, har man et fantastisk udkig ud over Elbodalen. Den ligner den klassiske danske natur, som man synger om i vores nationalsang, udsigten bugter sig i bakkedal. Det var også den udsigt som parret, der købte huset faldt for, og heldigvis er den store flotte dal fredet.

Den smukke Elbodalen

Taulov er et af de steder, som er udpeget, som stort vækstpotentiale med de nye store virksomheder, der snart kommer til området, men i dalen udstykkes ikke nye grunde, det gør det her hus unikt. Familien har også en udsigtskikkert stående, det forstår man godt, når rovfuglene danser “næsten” i baghaven.

Stue med brændeovn

Stuen fik i 2017 installeret brændeovn, det fuldender i mine øjne det rum, som har åbning fra spisestuen. Store panoramavinduer giver et smukt view over baghave og ikke mindst Elbodalen.

Stuens udsigt mod terrassen.

Terrassen vender sådan, at man får aftensolen med, så timerne kan nydes, haven har en flot anlagt græsplæne og er lukket på bedste parcelhusmaner.

Masser af plads til hygge og leg.

Et af husets bedste rum, og som de fleste familier søger i dag, er den åbne køkken- og spiseplads, hvilket denne dejlig villa også har. Igen må jeg fremhæve, at materialevalg og farver gør dette hus meget imødekommende.

Set fra stuen.

Køkkenet er også lyst og fra både køkken og spiseplads, har man også opsyn med haven og udsigt til dalen. Køkkenet er hvidt og med stål samt matchende bordplader. Det er regulære dejlige rum og et hus, der oser af plads til familien.

Køkkenet på Rosenhaven 3.

Soveværelset har godt med plads og de store skabe giver gode opbevaringsmuligheder på toppen af dem. Der er mulighed for at lave walk-in-closet og man har eget bad. Det ville kunne fungere, som en god voksenafdeling i et hus, der næsten appellerer til børneliv.

Soveværelse.

Tilbygningen byder på både et stort multirum og to gode værelser. Multirummet bruges af familien, som bor her til bordtennis, men her har man også den gode panoramaudsigt.

Det store multirum med udsigt til både dal og terrasse.

I tilbygningen er er stort værelse med udsigten, som jeg har beskrevet flere gange i artiklen, det ville jeg nok vælge som soveværelse, hvis det var mit hus.

Udsigten fra det største værelse i tilbygningen.

Selvom huset er super dejligt, så gad jeg godt at have tilset det i sommertiden, for både haven og terrassen er super lækker. Der er roligt, smukt og fyldt med natur her i Taulov. Der er ikke langt til indkøb, skole eller sport og bedst af alt for pendlere, så er der kun fem minutters kørsel til motorvejstilkørsel.

Terrassen med aftensolen.

Det er et hus i en fornuftig prisklasse med en fantastisk og fredet udsigt, med plads til familie.

Du kan læse mere om boligen hos Danbolig.

https://www.facebook.com/mrhoejer/