Denne Ugens Flyttetanker er taget lidt uden for Fredericia, faktisk falder huspriserne for hver kilometer, jeg kører. Jeg er i Herslev og i modsætning til pragtvillaerne med havkig, så får man noget for pengene her.

Hver gang jeg kører ud af Fæstningsbyen med tom blok klar til at opleve boliger, slår det mig, hvor tæt vi er på naturen i vores kommune. Turen går til Herslev og allerede få meter fra man forlader Vejlevej, starter de hyggelige veje med marker, græskanter og man mærker roen sænke sig.

Husets indkørsel er stor og der er mange muligheder på det store areal, men det er vedligeholdelsesfrit med stenene som matcher huset.

Jeg ankommer til Ryttervænget 3 og ser ved første øjekast masser af plads, her er en stor indkørsel med sten og en stor flot dobbeltgarage. Mine øjne må lige spæres op, der holder to meget gamle Ford Taunus i original maling og god stand. Det er det som man kan uden for byen, have plads til sin hobby og stadig have alle fordelene ved parcelhusets glæder. Garagen er hele 81 m2 og den er i samme stil som huset, så her kan hobbyen dyrkes med stil.

Masser af plads til hvad man måtte ønske, der er også værkstedsplads bag døren.

Husets ejere har to hunde, så jeg skal igennem en havelåge for at komme hen til hoveddøren. De giver lyd som de nu skal, men ved første berøring skifter den “farlige” velkomst, og nu kan man føle roen ved at køre nogle kilometer uden for byen.

Huset set fra haven, haven er indhegnet, så man kan trygt have hund her.

Huset er bygget i 2003, men fremstår moderne og der er flere løsninger som jeg også ser i de helt moderne huse. Jeg er vild med nogle af elementerne – så lad os tage fat i dem med det samme. Når huset er billigt i mine øjne, vil jeg også tillade mig at komme med et par forslag, der gør dette dejlige hus til en lille perle.

Et af husets 3 værelser, hvor jeg ville sætte en dør i til terrassen.

Det er lidt et livsnyderhus og jeg kan sagtens se, hvad der ville ske, hvis man flyttede huset til pige- eller gudekvarteret, så ville det koste en million mere, så man får altså noget for pengene her. Ved entreen kan man sige, at huset deler sig, til højre er der bryggers, badeværelse og tre gode store værelser. Børn eller unge ville nærmest kunne have deres egen afdeling i huset.

Et af værelserne som er brugt som kontor.

Begge værelser, som er vist ud af de tre, har mulighed for af få udskiftet vinduespartierne med døre som giver direkte adgang til terrasse og den dejlige lukkede baghave. Man kan også nemt lægge to af værelserne sammen, men de har faktisk en god størrelse alle tre.

Døren i midten er indgang fra entreen og derfra er der kig gennem huset.

Når man går til venstre, kommer man ind i husets nerve; køkken, spisestue og åben adgang til stuen. Der er gulvvarme i hele huset og klinkerne passer godt i den lyse stil huset holder.

Fra spisestuen er der udgang til terrassen og åbent til stuen.

Når man står ved indgangen til dette rum, så skyder ens syn næsten i tre retninger. Helt til venstre til voksenafdelingen, lige ud til stuen og til højre ud i haven, det kan jeg godt lide.

Stuen som giver en panoramafølelse med de buede vinduer og store glasparti.

Der er et stort soveværelse med eget badeværelse. Der er et gennemgangsrum med høje skabe, hvor man sagtens kunne etablere kvindernes fortrukne rum: “walk-in closet”. I soveværelset er den dør, jeg gerne selv ville have i de to værelser.

Soveværelse med udgang til morgensolen.

Det er generelt et hus, som er helt indflytningsklar og det er nemt at indrette med sine lyse farver og mange lysindfald. For at det ikke skal blive et forsøg på at ramme en ny skriverekord, går vi en tur udenfor.

Der er rigelig med plads i haven og fliserne på terrassen er i hele husets længde. Haven er nem at holde og man har klart følelsen af privatliv her. Havens græsplæne er beriget med en stor pavillon som næsten kalder på de lyse nætter.

Skøn pavillon på den stor plæne, havens længde går ud til et frit areal.

Jeg ville, hvis jeg skulle bo her, etablere en lille bålplads med shelter, mulighederne er så mange her. Prisen er i mine øjne ikke kun fair, men billig. Bussen kører børn i skole for enden af vejen, jeg vil opfordre huskøbere til at køre ruten til Herslev og se på dette hus.

Læs mere om dette røverkøb her

https://www.facebook.com/menyfredericia/