Fredericia AVISENs serie om flyttetanker er tilbage i Fæstningsbyen, denne gang med masser af plads og mulighed for at designe sin egen have. Sidste udgave af Ugens Flyttetanker var i Herslev og huset blev solgt kort tid efter.

Vi er i drengekvarteret kun få minutter fra mit kontor, det er det, som er så specielt ved at bo tæt på fæstningen og bymidten, man er tæt på det hele. Det er et seriøst godt bud til en lille familie, der både vil nyde villavejens kvaliteter, samt kun være stenkast fra begivenhederne i centrum. Men det kan altså også være huset til de to livsnydere, som elsker hinandens selskab og gerne vil invitere til lækre sammenkomster i store rum. Det er lidt et hus, der splitter mig fra start.

Der er ingen tvivl om, at man på en weekend ville kunne få dette hus til at fremstå meget bedre, der er et par små touch, som jeg ikke forstår ikke er lavet, men det er ikke mit bord. Jeg vil drømme og sætte mine tanker ind på indflytning, og det har jeg i høj grad lyst til

I en travl hverdag kan man falde til ro her i enten spa eller brus.

Når man ser denne villa, så har den et meget moderne og indretningsvenligt udseende, det er den rene hvide stil med flotte gennemgående parket og klinker i hele huset. Der er gulvvarme i hele etagen og masser af lysindfald.

De ens hvide flader giver nogle gode detaljer, her er der nedgang til kælder.

Ved entreen er der nedgang til kælder, som er en typisk ældre paracelhuskælder som ikke er anvendelig til beboelse, men derimod har funktion som vaskekælder og kan indeholde opbevaring. eller man kan udfolde en hobby her. Ved entreen er to mindre værelser og et fint badeværelse med brus, men fra her åbner huset sig op som var det placeret på de fine adresser med havkig.

Et kæmpe køkken med plads til udfoldelse.

Et stort flot IKEA-køkken vinkler køkken alrum af, her er plads til et stort selskab. Der er flotte vinkler i loftet og det hvide miljø får kanter og detaljer til at fremstå skarpere. Valget af den hvide farve som gennemgående og dominerende gør det let at dekorere med farverige ting.

En balsal af en stue byder næsten op til rumdelere eller en New York inspireret vinduesparti.

Stuen er endnu større og her er der altså plads, køber man huset som børnefamilie er der mange muligheder for fællesskab her og man kan sagtens have en slags kidszone her uden det går ude over pladsen. Man kan også holde et øje fra køkkenet og være meget sammen i disse rum. Vælger man livsnyder løsningen lugter det langt væk af muligheden for at holde store selskaber og her vil den store terrasse på sommerdage forlænge lokalet. At træværket ikke er malet hvidt eller lyst er mig en gåde, heldigvis er det ikke en stor handling, der skal til at forandre det.

Når jeg skriver livsnyder flere gange, så vent til de resterende rum, her er en stor og flot voksenafdeling, som adskilles af en gang fra køkkenet som også kan føre ud i haven. Et soveværelse igen med store dimensioner som har det meget moderne og populære walk-in closet. Her er selvfølgelig også et dejligt badeværelse med spa og måske det største bruserum, jeg har set. Her er to brusere med hver deres batteri, ja hver af dem har faktisk to brusehoveder.

Soveværelset er dejlig og lyst.

Det er en afdeling som tilbyder mere en et sted, man sover, der er plads til et hjørne, hvor man kan læse en bog eller anden aktivitet som måske et motionsapparat.

luksuriøst

Som jeg beskriver i indledningen, så kan man designe sin egen have og der er som tidligere skrevet et par finish touch, som nemt selv kan laves eller arrangeres, måske ser jeg det som en fordel, da man så selv kan bestemme stilen. Der mangler ifølge mig et gelænder til både indgang og nedgang til kælder, også skal træværket til bagtrappe og terrasse males, men det er småting. Haven er dejlig og der er høje hække og beplantninger som gør, at den kan være helt lukket. Jeg tænker også, at det var planen, da der er sorte teglsten med til en carport, de samme som er på taget. Haven er stor nok til alt muligt og jeg kan da bare nævne kort ,hvad jeg så på nethinden.

En kommende oase for dem der ser muligheden.

Hvis det er børneløsningen, så er det boldspil, trampolin og vandbassin, her er plads til det hele. Det kunne være bålplads, pavillon eller et vildmarksbad sammen med et shelter. Er man mere til at have en robotplæneklipper, der klarer sig selv, er det også en mulighed, det ene udelukker ikke det andet.

Billedet her snyder lidt, der er i dag plæne over hele haven.

Der er ingen tvivl om, det her hus tiltaler mig på flere måder, området, de lækre store rum og muligheden for selv at bygge videre på drømmen. Tænk hvis jeg boede der, så havde jeg kun tre minutter på arbejde.

God lørdag, læs mere om mulighederne her hos mægler.

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/