Forside Fredericia Ugens Flyttetanker: Lækker anderledes villa i fred og ro

Ugens Flyttetanker: Lækker anderledes villa i fred og ro

DEL

Fredericia AVISENs serie om flyttetanker var i sidste uge taget en tur til Polen, men i denne uge er vi tilbage i postnummeret 7000. Vi kører ud af byen og mod Baunevej, hvor en flot og anderledes villa venter.

Det kan nogle gange virke kaotisk at køre ud ad Strandvejen. Der er ofte tryk på trafikken omkring ned- og afkørsel til til motorvejen, men man skal ikke mange kilometer væk før, at roen breder sig, når man drejer væk fra Kolding Landevej og kører ned ad Vejmosegårdsvej Allé.

Det er en dejlig køretur ned ad allén her er virkelig den parcelhusstemning som mange efterlyser. Her er grønt og man nærmer sig vandet jo tættere man kommer på destinationen Baunevej 14. Grunden til, at jeg valgte dette hus til Ugens Flyttetanker var at jeg så et foto af huset. Hvor mange huse er strømlinet og ens i dag, så skiller det her sig ud på en kunstnerisk og anderledes måde, der tiltaler mig.

Det første man støder på er en sort jerngitterport, som giver en meget præsentabel indgang. Huset ligger på en lille vænge til Baunevej. Huset er det højst placerede på den rolige vej nær Lillebælt.

Husets gulstensfacade spiller perfekt sammen med mahogni-vinduerne og det glaserede tegltag. Det giver et nobelt udseende og jeg glæder mig til at komme ind. Huset står ubeboet, så det er lige til at rykke ind i .

Bemærk detaljerne i gulvet, der er mange små detaljer i dette hus.

Entreen er lys og indbydende og jeg er vild med detaljen i gulvet rundt og vindeltrappen. Der er indgang til et gæstetoilet, som er stilfyldt udført. Huset har også indgang til bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler.

Jacob Jensen køkken står helt moderne.

Her er et meget flot og stilrent køkken tegnet af Jacob Jensen. Der kan ses både i bryggers og entré. Der er godt med plads i dette køkkenalrum, men det er muligt og nemt at lave det endnu større.

Soveværelse med walk-in-closet

Huset har et dejligt stort soveværelse med et lækkert walk-in-closet som enhver tøj elsker vil sætte pris på. Fra soveværelset er der udgang til en dejlig terrasse. Det klæder huset med ens lofter med integrerede spots, pæne plankegulve og smukke klinker med varme under.

Kæmpe badeværelse med masser af flotte detaljer.

Her er et pragteksemplar af et badeværelse. Her må man føle sig som noget specielt i disse omgivelser med så meget plads. Det er med store italienske klinker, der er med regnbruser, væghængt toilet og håndklædetørrer. Desuden er der god skabsplads, som de fleste badeværelser har for lidt af.

Der er i underetagen tre værelser, udover badeværelset. Det ene har udgang til en overdækket terrasse som også har detaljer der får husets helhed til at komme stærkt frem.

Kæmpe stue, med pejs og udgang til altan.

Første salen er et kæmpe stort rum, hvor man har mange muligheder for at skabe et rum med uanede muligheder for hygge. Igen spiller alt sammen og pejsen er for mig en både vovet og fed detalje. Den er super flot udført og en god forlængelse af en aften på altanen. Altanen er også dejlig, her er en pragtfuld udsigt til Gals Klint.

Billede ved hovedindgangen.

Den 199 m2 store villa i halvandet plan er gennem renoveret, og haven er virkelig dejlig. Der er hele fem terrasser, tre af dem er overdækkede. Der er god plads til at nyde sommeren, ja faktisk alle årets dage.

Her er ikke langt til noget og bedst af alt, så er det et af de steder, hvor man rammer motorvejen på meget få minutter. Det er et hus, der skal opleves, og et, som ser bedre ud end billederne. Du kan læse mere her hos mægler.

Det var denne uges flyttetanker, bilen kører tilbage til fæstningsbyen. God weekend.

http://www.sct-knud.dk/
DEL