Fredericia AVISENs serie om flyttetanker er tilbage nær fælleden, denne gang i pigenavnekvarteret nærmere betegnet, Grethevej. Sidst var vi i Trelde med naturen som givende nabo, nu er vi tilbage i fæstningen i et lækkert hus, der er klar til indflytning.

Med fare for at komme til at lyde som en ejendomsmægler i min positive omtale af dette hus, vil jeg starte med at undskylde på forhånd. Men jeg er vild med dette hus på Grethevej og jeg står uforstående overfor, hvorfor det ikke er solgt?

Huset set fra et hjørne i haven.

Det fremstår knivskarpt og husets ejer har en indretningsstil langt over middel. Sikke flotte ord, inden jeg tager jer med indenfor, men jeg er fuld af kærlighed til denne rummelige bolig.

Den indbydende indgang til huset.

Entreen er hyggelig og flot, som en mindre ankomsthal med adgang til både første sal og kælder, men også indgangen til stueetagen. Stilen vi ser her med de hvide vægge, det flotte originale trægulv og sorte gelændere, er gennemgåede i huset.

Moderne køkken med tykke bordplader.

Køkkenet er stort og bemærk de kraftige bordplader, som også går igen på flere plan i huset. Det er lyst, overskueligt og har det som mange købere gerne vil lave om i ikke nye huse, nemlig plads til, at familien kan samles under madlavning eller gæster under selskab.

Spiseø i køkkenet med udgang til haven

Alle vinduerne er store, så der er gode lysindfald mange steder, huset har meget plads og stuen er hyggelig og ligeledes stor.

Stuen hvor man kan slappe af, bemærk vinduet som jeg beskriver nedenfor.

I den første del af stuen, som har adgang fra køkkenet har familien deres dasehjørne, en super detalje i huset er, at begge hjørner i stuerne har vinduer, der går videre fra hjørnet i 90 grader. Her spiller gulvene også sammen resten af huset.

Brændeovn, klaver og hjemmelig hygge.

Den anden ende af stuen er klassisk og fyldt med varme. Familien bruger ikke brændeovnen mere, men under mit besøg var den kreativt benyttet med stearinlys. Læg mærke til samme type vindue i hjørnet.

Terrassen med udgang fra køkken.

Fra køkkenet kan man åbne op til en af husets mange hyggekroge, her er det terrassen, hvor man kan nyde mange måltider, kaffetåre eller forfriskninger. Man er aldrig langt fra kødgryderne eller toilettet og man har bredt udsyn over haven.

Et at husets gode badeværelser

Huset har to badeværelser og her er igen bordpladerne fra køkken, som skrevet tidligere så hænger huset virkelig godt sammen. Her er en dejlig bruseniche med glasparti.

Repos som bruges til dekoration.

Jeg er vild med repos og det hus har sådan et, hvor man sagtens kunne anvende den til lidt af hvert, her bruger familien repos til ren dekoration.

Stort værelse på overetagen.

Det største rum på overetagen er indtaget af familiens ældste hjemmeboende, det er et kæmpe rum i forhold til nybyggede huse. Her er plads til lidt af hvert, jeg tænker, at det er det oprindelige tænkte soveværelse eller masterbedroom.

Soveværelse med udgang og udsigt til Lillebælt.

Familien, som bor her, har valgt dette rum til soveværelse, der er faktisk også god plads her og en lille altan. Sjovt nok har jeg slet ikke haft brug for at nævne det, men udsigten fra altanen byder på både bælt og Lillebæltsbro. Det her hus kan så meget andet en udsigt, her er udsigt til et super familiehus med masser af plads. En af detaljerne, som er gennemgående på overetagen, er den lille udbygning ved skråvæggene, hvor der er træplader på toppen, det er godt tænkt og matcher mange moderne krav om mobiltelefoner, tablets og andet, vi sender til ladning.

Biograf i kælderen.

I kælderen er der også flere gode disponible rum, her kan man så lige nyde en film, streaming eller game i biogramomgivelser.

Kæmpe vaskerum

Næsten uhørt for sådan et rum, hvor man vasker, tørre og klarer andre gøremål, så er der god plads. Kælderen i dette hus er i ligeså god stand, som den beboede etage, det er så gennemført et hus.

Hobbyrum med masser af muligheder.

En ting, jeg har holdt tilbage, er måske husets bedste rum, det er en nærmest genial tilbygning og udnyttelse af eksisterende garage. Her er der super fedt gulv, godt lysindfald og udgang til have. Det er sådan et rum, jeg kunne finde på at smide en teenager hen, som en “egenafdeling”, eller placere mig selv i, som et kæmpe soveværelse.

Et af havens gode steder.

Haven byder på flere lækre steder og den er særdeles nem at holde og er velholdt. Her er en lille oase, totalt ugenert og selv i haven er farverne koordineret. Udendørs spiller farverne sort og hvid godt sammen med de grønne farver i haven.

Huset set fra endnu en side af haven.

Her er et billede af den dejlige lukkede have, desværre kan alt ikke ses herfra. Jeg kunne blive ved med i rosende vendinger at hylde denne Ugens Flyttetanker, det må få en ende nu, så der er flere billeder og mere at læse på mæglers side. Men der skal ingen tvivl være om, at jeg ser dette som en perle og ikke forstår hvorfor “til salg-skiltet” stadig står foran huset?

Læs mere om huset her

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her