Fredericia AVISENs flyttetanker kommer fra den ene yderlighed af liebhaveri med udsigt til Lillebælt til et regulært hus på Indre Ringvej som jeg dog kan elske ligeså meget.

Jeg skal denne gang på Indre Ringvej 8, en lille smutvej over krydset mellem Jernbanegade og ringvejen. Det har været en kold morgen og nærmest, som kaldet ovenfra rammer solen huset, da jeg stiger ud af bilen. Man skulle næsten tro, at det var et ejendomsmægler trick, da det er ved at være en vane når jeg laver Ugens Flyttetanker.

Det er et direkte sødt hus, og der er dømt overskuelig hygge og charme i denne 122 m2 murermestervilla, lige på grænsen af det, som jeg vil kalde, indre by. På den ene side løber dagens gang forbi, i huset er der fred og i den ugenerte have er der fuldstændig ro.

Den dejlige lukkede have på Indre Ringvej 8

Huset er jeg vild med fra start, der er en flot entre med en trappe, der har charme og stuen er rummelig og står flot med stuk. Der er en mindre karnap som har vinduer på begge sider, så her kommer lyset altid ind.

Den store lyse stue med stuk og omtalte karnap.

Køkken og spisestue ud i et, der er ikke noget, der mangler her, hvis jeg skulle bo i denne murermestervilla. De hvide vægge står flot til vinduesrammerne som er i mahogni, vinduerne er forholdsvis nye ligesom det flotte glaserede tegltag er.

Dejlig stor spisestue med udgang til terrasse og haven.

Inden jeg går ovenpå, bliver jeg nødt til at gå ud i haven, der er adgang fra spisestuen ud på en god størrelse terrasse, som matcher vinduesrammerne. Alt her er i god stand, så der skal ikke laves noget i mine øjne. Der er en hyggelig græsplæne, haven er aflukket, så man kan sagtens have småbørn eller en hund rendende rundt her. Der er både et åbent skur i gemt væk i hjørnet af haven og et 22 m2 isoleret skur.

Dejlig terrasse i den lukkede have med masser af ro.

Førstesalen har et stort soveværelse med en lille udgang til altan, her kan man lige sidde to personer og nyde morgenkaffen, mens folk myldrer frem og tilbage på vej til arbejde.

Stort soveværelse med lille altan.

Her er også et nyt badeværelse med spa-karbad og to mindre værelser. Jeg kunne godt finde på ting at bruge det til, men det ville være ideelt til småbørn. For enden af trappen er der en repos, som sagtens kan agere et lille kontor.

Repos med kontorplads.

I kælderen er der et dejligt funktionelt rum, som har alt det praktiske samlet, her er bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, vask og bord, og udgang til haven lige ved siden. Jeg kunne forestille mig at komme hjem fra en fisketur med sønnike og stille gummistøvlerne, rense et par fisk, inden man gik op ad trappen og slapper af.

Bryggers i kælderen på Indre Ringvej.

Der er to større disponible rum i kælderen, samt et badeværelse. Kælderen kunne jeg også sagtens finde ud af at udnytte, det er måske det tætteste jeg kommer på et realistisk hus for mig, både økonomisk og hvad jeg ville søge efter.

Stemningsfyldt entre med opgang til første sal.

Hvorfor kalder jeg det regulært, nede på jorden og hvorfor elsker jeg huset?

Regulært fordi huset intet fejler, tværtimod så er det i super stand. Det er bygget i gode materialer og der mangler ikke noget.

Nede på jorden fordi det er lækkert uden at være prangende. Det har en størrelse, hvor der ikke er for meget eller for lidt. Der er så meget hygge i baghaven, det er i mine øjne et rigtig Familien Danmark hus.

Stort moderne køkken.

Jeg elsker huset ,fordi jeg først og fremmest følte mig hjemme, og kunne se mig selv her. Det er et dejligt hus og jeg ville måske kunne sidde her uden at skulle spare på alt. Det er centralt, men samtidig privat, jeg ville elske at sidde i kanarpen og se byens liv, mens jeg tegnede.

Som jeg skrev i en tidligere Ugens Flyttetanker, at jeg ville spille lotto og håbe på held, så vil jeg gøre det samme her. Det bedste er dog, at jeg ikke behøver den helt store gevinst, det hus her ligger under to millioner.

Læs mere ved mægler her

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere