På en dag hvor solen skinner skal jeg en tur i gudekvarteret. Sidste uge var jeg i min færden på af finde Ugens Flyttetanker på Grethevej, vi bliver tæt på centrum og tager på Baldersvej.

Selvom jeg nyder de store boliger, jeg ser med en udsigt, der nærmest shamer det traditionelle villakvarter og jeg ofte falder på halen over luksus, er der ikke noget som at træde ind i egen prisklasse.

Vi er netop i et traditionelt villakvarter, her er ikke langt til noget, det er fra det område, som jeg vil kalde første cirkel fra bymidten. Her er ikke langt til noget, man kan næsten sige, at guderne har bestemt at navngive kvarteret og sørge for at indkøb, skole og sport er indenfor gåafstand.

Jeg bemærker, at m2 prisen for at sidde i huset, er næsten det samme, som jeg giver for at leje i centrum, det gør huset meget attraktivt i mine øjne for førstegangskøbere, den lille ny familie eller hvem der nu fandt denne regulære villa interessant.

Entreen som møder en på Baldersvej.

Hvis man før har læst Ugens Flyttetanker, så ved man, at der er gemt en lille romantiker i mig og jeg er vild med detaljer og trapper. Derfor bliver jeg glad, når jeg bliver mødt af sådan en entre.

Køkkenet i murermestervillaen.

Køkkenet er ordinært, der er de ting, der skal være, det er lyst og med moderene elementer i børstetstål. Mange foretrækker et åbent miljø og det må man også sige denne ældre murermestervilla har.

Spisetuen med udgang til terrassen.

Spisestuen er lige på den anden side af halvmuren, der skal ikke meget håndværker snilde til at integrere køkken og spisestue yderligere uden at ødelægge noget. Jeg ved ikke om det udelukkende er prisen eller om det solen, men det er et af de huse, hvor jeg allerede går og indretter mig. Man kunne sagtens fortsætte køkkenet på bagvæggen og sløjfe halvmuren, eller udbygge halvmuren til et højbord hvor man kunne spise eller lave lektier mens der blev kokkereret.

Stuen set fra hjørnet.

Selve hovedetagen i huset hænger super godt sammen. Det er nemt at være sammen uanset, hvor man er og buerne i loftet giver en god samhørighed og stemning. Det er overskueligt, det er faktisk lidt kodeordet i denne murermestervilla, lille, praktisk og god.

Den store dejlige terrasse.

Huset har en super dejlig og stor terrasse hvor mange morgener, sommerdage eller aftenener kan nydes. Nærmeste nabo er en loge, så det meste af tiden er man helt ugeneret. Det er lidt synd at billederne fra mægler er taget på en dag med hvidt underlag, fordi i dag skinner solen, og det skaber et helt andet udtryk.

Overbygget terrasse i haven.

Ude i hjørnet af grunden ligger et stykke ugeret have, hvor der er plads til leg, men det bedste er den overbyggede terrasse, hvor aftensolen gør sit indtog. Her kan jeg forestille mig at grillen kunne skabe magi på de fleste lyse lange aftener.

Soveværelset på første salen.

Soveværelset på første sal har en god størrelse og her på første salen kører de originale trægulve og samme trælofter videre. Her er tre værelser og et lille kontor. Jeg skal sige med det samme, at jeg ikke er håndværker, men jeg ser masser af muligheder for at flytte rum sammen, medmindre man har brug for alle værelserne.

Værelse på førstesalen.

Lad os gå en tur i kælderen, hvor jeg også ser mange muligheder. Først og fremmest er her et dejligt badeværelse som har gulvvarme og er moderniseret. Der er et gæstetoilet i entreen ovenpå.

Badeværelse i kælderen.

I kælderen er der vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, der er et stort disponibelt rum, hvor jeg også allerede er flyttet ind og har bygget et lydstudie. Nu er det ikke mit hus, men der er mulighed for godt med hobbydyrkning i kælderen, men man kunne også sagtens lave andet.

Værksted i kælderen

Familien har valgt at have værksted i et andet af de store rum i kælderen. Huset har på mange måder godt med plads alt efter hvem der flytter ind. Men det skriger lidt på en nystartet familie eller en familie med et par børn. Det kunne også være et par med behov for god plads til fritid. Haven er meget nem og holde og huset er i god stand.

Huset set fra Baldersvej

Som man kan se på billedet, så er murværket for nyligt blevet repareret, det venter bare på lidt maling. Alt i alt var det en positiv oplevelse at være på en adresse så tæt på det alting også til en pris, jeg kunne være med på.

Besøg denne Ugens Flyttetanker hos mægler her.


www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.