Fredericia AVISEN er taget på besøg hos Fredericia Brewpub. Bag pubben er makkerparret Alex Bach Kristensen og Dorthe Brejndahl, men hvordan og hvorfor så Fredericia Brewpub dagens lys. Det har vi spurgt Alex Bach Kristensen om. Fredericia Brewpub er Ugens Erhvervsprofil.

Alex havde gennem 35 år arbejdet samme sted, og det var ikke fordi, at det ikke var ham, men han fik lyst til at prøve noget andet.

“Jeg havde haft det samme job i 35 år. Jeg havde haft mange forskellige roller, men nu skulle der ske noget andet. Vi trykkede på standby, og så tog min hustru og jeg en tur til i Italien, hvor vi rejste 2,5 måned til Sicilien. Der oplevede vi det bedste af Italien, og der blev tanken om at leve af min hobby også vendt,” fortæller Alex Bach Kristensen:

“Øllet træk i mig. I 2009 gik jeg fra vin til øl, da jeg var på en vandretur i Nordirland, hvor de serverede øl. Det smagte tæskegodt, og man kunne ikke få denne øltype i Fredericia, så jeg måtte selv prøve at brygge det. Det startede i 2011.”

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer