Ugen i politik har været med en række spændende politiske begivenheder. Regeringen har præsenteret en ambitiøs, men kritiseret, infrastrukturpakke, de blå partier ønsker en fremrykning af corona-genåbningen – og så har Lars Løkke Rasmussen annonceret, at han stifter et nyt parti i dansk politik.

Mere asfalt, bedre offentlig transport og mindre trafikstøj. Det er hovedtrækkene i den store og dyre infrastrukturplan regeringen fremlagde i den forgangne uge. Det er en aftale der tilgodeser både bilisterne og de der gerne vil klimaet. Men det er ikke nok for klimaet lyder det fra regeringens støttepartier, men samtidig har man lavet et forhandlingsrum – så der er noget at give af.

Det går godt med smittetallene i Danmark. De er på vej ned i flere dele af landet, på trods af at denne uge også var ugen med første den af den store genåbning. Corona-teststederne har været pressede, men alt i alt er det gået meget godt. Det har fået de blå partier til at forlange en beregning af en hurtigere genåbning af Danmark.

Sidst, men ikke mindst, smed Lars Løkke Rasmussen, tidligere statsminister, en bombe i en klumme søndag morgen. Her annoncerede han, at han vil stifte et nyt parti i midten af dansk politik. Selv har hovedpersonen ikke sagt andet, men det tegner sig til at blive en spændende projekt der kan tage stemmer fra de to store partier i dansk politik.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer