Hos Meny i Fredericia kan man finde alverdens produkter som i et hvilket som helst supermarked, men én afdeling i det lokale madmarked har nu fået en flot udmærkelse. Grøntafdelingen er nemlig nomineret til Landbrug & Fødevarers Frugt- & Grøntpris. Det vækker stor glæde hos grøntmand Uffe Larsen.

“Det er klart, at jeg er mega stolt”, lyder det indledningsvist fra Uffe. “Vi er udvalgt efter kvalitet – og så skal der selvfølgelig være et godt sortiment. Men der har vi ramt plet på begge dele. Det er virkelig noget vi er stolte af her i afdelingen”, fortsætter han.

Uffe har tidligere fortalt Fredericia AVISEN om hvorfor han nyder at være en del af Meny i Fredericia – og hvad det betyder for ham, at kvaliteten på hans grøntsager er i orden.

“Der er ikke noget som friskhed, varerne kommer jo nærmest, når de er trukket op af jorden eller lige er blevet plukket. Men også det, at vi kender stederne, så ved vi, hvad det er for varer, at vi får, fortalte Uffe til Fredericia AVISEN kort tid efter butikkens åbning i 2019.

Dette års nominering til Frugt- og Grøntprisen giver mod på mere og større ambitioner. “Det er en nominering som denne der gør det særligt sjovt at være en del af en frugt- og grøntafdeling. Vi får lov til at vise vores afdeling frem – og det bliver vi nu belønnet for. En del af denne pris er jo også service, noget som vi lægger utroligt meget vægt på her hos os”, forklarer Uffe Larsen.

“Det her er jo den største pris indenfor vores fag. Nu er vi nomineret, hvilket jo i sig selv giver en plads i top tre – og så kan vi jo kun håbe på det bedste. Men næste år er målsætningen atter at blive nomineret – og så må vi se om vi kan vinde der”, lyder det fra Uffe Larsen.

Tidligere har man på Fredericia AVISEN også kunnet læse om både delikatesseleder Rie Munk og slagtermester Brian Pedersen. Læs deres historier her:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer