Formand for Helhedsplansudvalget, Turan Savas (Socialdemokratiet), fortæller efter drabet på den 24-årig mand i Korskærparken, at hans udvalg arbejder hårdt på at holde de unge i området beskæftiget.

En 24-årig mand er blevet skuddræbt i Korskærparken, og det er tragisk, fortæller Turan Savas.

“Vi startede dagen med en god nyhed om, at vi får omkring 100 nye arbejdspladser til byen, så jeg håbede, at det fortsatte, men så fik vi den her meddelelse. Vi er i Byrådet blevet informeret om episoden, og jeg ved, at der bliver taget hånd om vores ansatte i Korskærparken,” siger Turan Savas.

Motivet bag episoden er ikke bekræftet af politiet, men det arbejde, der blandt andet gøres fra Helhedsplansudvalget i Korskærparken, er Savas tilfreds med.

“Den viden vi har om arbejdet derude med vores projektchef og ansatte, giver ikke indikation til, at der er noget galt, men vi kan ikke vide om det er kræfter ude fra eller andet, som har stået bag, men vi gør vores for at beskæftige de unge så de ikke kommer på et sidespor,” forklarer han.

Hvordan kommer I til at løfte det herfra, når politiet er kommet med en konklusion?

“Pt. kan vi ikke sige noget indtil politiet siger hvad årsagen er, og man har anholdt de skyldige. Når det er sket skal vi tage forholdsregler og tale med de unge mennesker derude. Vi skal være mere obs på hvad der sker i området,” slutter Turan Savas.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer