Fredericia Kommune har et Udsatteråd der er lidt ud over det sædvanlige. En række frivillige ildsjæle sidder i udvalget og hjælper med både faglig viden og sparring i forhold til indsatserne i kommunen. Formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Peder Tind, fortæller i dette interview til Fredericia AVISEN, at han er dybt taknemmelig for deres store indsats.

Èn gang årligt afholder Udsatterådet og Social- og Beskæftigelsesudvalget et fælles møde. Dette års møde blev afholdt i forbindelse med Social- og Beskæftigelsesudvalgets udvalgsmøde den 25. maj 2020.

På mødet skulle blandt andet vedtages en justering af Udsatterådets kommisorium, så det passer endnu bedre overens dels med den nye struktur i kommunen og dels med Strategi for Udsathed, som er en af de store arbejdsområdet for Social- og Beskæftigelsesudvalget i tæt samarbejde med Udsatterådet.

“Det er em hamrende vigtig samarbejdspartner. En gang om året har vi et møde med Udsatterådet, hvor vi vender de indsatser og det der er på dagsordenen. Det fik vi mulighed for mandag, hvor de gav en status på deres aktiviteter. Blandt andet hjemløshedssatsningen over vinteren, som er en stor succes”, fortæller Peder Tind til Fredericia AVISEN.

“Der har været et behov for en opdatering og tilpasning af kommissoriet. De havde også et par nye medlemmer de gerne ville have ind, og det har vi godkendt. Det var et godt møde, hvor vi drøftede samarbejdet. Hellestedet som vi har haft mulighed for at investere i fik vi også vendt, til stor glæde for udsatterådet, for det har de haft meget fokus på”, forklarer Tind.

“Vi fik også muligheden for at takke udsatterådet for deres store indsats. Man skal ikke tage det for givet – og slet ikke at de er så aktive som de er. De yder en enorm indsats, og det er meget meget vigtigt både for Strategi for Udsathed, men også for Fredericia som helhed. Vi har i sinde at lave flere arrangementer i et samarbejde”, slår Tind fast.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer