Formand for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen (DF), glæder sig over den positive udvikling Fredericia Sundhedshus er inde i. Gennem en årrække har Fredericia Byråd investeret større beløb i opgraderingen af de gamle sygehuslokaler, så de kan dække husets nye behov. Det er en god udvikling, der får andre kommuner til at kigge mod Fredericia.

– Det står godt til, men vi roder stadigvæk. Nu har vi heldigvis lige fået ryddet op foran vores hovedindgang, så folk igen kan komme ind og ud. Men der er noget rod, der er noget støv og der er noget larm. Vi er ved at renovere hele stueetagen, hvor vi snart får nye lækre lokaler til blodprøvetagning, vi får også lokaler til vores vagtlæger – og så er det meningen, at mammografi også skal have lokaler, så de får nogle ordnede forhold herinde, fortæller Susanne Eilersen.

– Jeg synes det har været en spændende rejse. Det har også været en god rejse i forhold til de folk vi har til at bo i huset. De her læger, speciallæger, psykologer, fysioterapeuter – ja, alle mulige. Det er dejligt, at man kan skimte målet derude, men der går lige et par år endnu. Vi har lige vedtaget den store udvendige renovering – også set med klimabriller. Det er et stort hus, der er bygget for mange år siden. Så alle vinduerne skal udskiftes og facaden bliver vasket og lakeret. Så kan vi forhåbentlig spare noget på CO2’en, fortsætter hun.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
13:05 - 29. marts 2021 13:05

Hvem siger, at det er forbillede for alle andre? Er der andre end Susanne Eilersen? Er det ikke lidt tyndt? Hvordan er økonomien i øvrigt i Sundhedshuset? Hvor meget koster det Fredericia Kommune om året?

Ove Nygaard
Ove Nygaard
16:13 - 31. marts 2021 16:13

Min første tanke, da jeg så overskriften, var, at formanden for Sundhedsudvalget og 1. viceborgmester, DF, Susanne Eilersen måske i sit stille sind har håbet på, at formanden for sundhedsudvalget også blev anset for at “være et forbillede for alle”. Det skal jeg ikke afvise, at fru Susanne Eilersen er, men de seneste måneders oplevelser for vi sagesløse borgere i Fredericia Kommune, får mig alligevel til at stille mig tvivlende over for, hvorvidt det er tilfældet.
Jeg har haft ærinde en enkelt gang i Sundhedshuset sidste sommer, og selv om der var byggerod mange steder, så virkede den afdeling, jeg havde ærinde i, pæn og velordnet. Når jeg i den lokale dagspresse ser det videre forløb i ombygningen af det gamle sygehus, hvor jeg også har været “kunde” for år tilbage, finder jeg planerne lidt “luksusprægede”, som om der er ubegrænsede midler til rådighed. Planerne pakkes pænt ind i begreber som “klimavenlighed” og besparelser på CO2-udslip, og så er det jo accepteret uden begrænsninger. Men der bliver vel på et tidspunkt lavet en opgørelse over økonomien i Sundhedshuset, og der står jo også nye indflyttere på spring, har jeg forstået. Det skulle jo ikke så gerne bare stå tilbage som et dyrt monument over fru Susanne Eilersens indsats i Fredericia Byråd, den dag, hun måtte holde op. 😷🇩🇰