Fredericia Kommune præsenterede torsdag formiddag et stort katalog med aktiviteter målrettet børn og unge her i Fredericia. I planen indgår en række lokale foreninger og virksomheder. Formand for Børne- og Skoleudvalget, Ole Steen Hansen, glæder sig over, at man i år har muligheden for at investere endnu mere end man i forvejen gør.

“Vi plejer at have et rigtig flot ferieprogram hvert år, men i år har vi fået 1,8 millioner kroner af Folketinget, så på den måde bliver i år lidt ekstra. Vi vil rigtig gerne gøre os umage, for vi ved der er mange fredericianere der skal holde ferie herhjemme”, fortæller Ole Steen Hansen og fortsætter:

“Vi er meget optagede af, at vores børn og unge ikke keder sig. Måske kan vi inspirere dem til at gå til nogle aktiviteter, som de gerne vil fortsætte med at gå til i efteråret”.

En del af samarbejdet er med lokale foreninger og virksomheder. Dette er et helt bevidst valg, slår udvalgsformanden fast.

“Det er en overbygning på feriesjov kan man sige, og det er det fordi, at man så efter sommerferien, hvis vi har lavet det med de lokale, kan fortsætte i den samme forening. Og så er det jo også sådan, at de lokale er gode. Det synes jeg også vi skylder at sige. Det passer godt med, at vi har gjort midtbyen attraktiv med en række aktiviteter; bordtennisbord, fodboldborde og sådan. Jeg glæder mig meget over det, jeg synes det er et flot program vi har fået lavet”, fortæller Ole Steen Hansen.

Se hele interviewet med udvalgsformanden i klippet øverst i denne artikel.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer