Der er mange meninger om trygheden i Korskærparken fra folk, der ikke færdes i Sønder-Korskær området. Selv beboernes holdninger bliver ikke godtaget og man prøver på at skabe en debat, der ikke giver mening. Hvad skal beboerne i Sønder-Korskær området bruge det til, som nogen der ikke har deres daglige gang mener er trygt eller utrygt. Jeg er godt tilfreds med at beboerne synes, de har det godt og finder sig veltilpasse.

Jeg har min gang, og min familie boende i Korskærparken. Når jeg besøger mine børnebørn og min søster, som bor der, er jeg på ingen måde utryg, når jeg besøger min svigermor i Sønderparken ser jeg, at alle hilser pænt på hinanden og har ingen grund til, at se mig over skulderen. Jo der er visse udfordringer på området. Som der er i resten af byen, er der gode kræfter, der gør deres bedste for skabe et godt sted at leve og bo.

For de ansatte i helhedsplanssekræteriatet er det ikke bare et arbejde, de gør deres bedste for dem, der har behov for det, om det er lektiehjælp eller et brev fra offentligheden der skal forståes, klub tilbud til unge, forskellige foreninger i medborgerhuset gør at alle har mulighed for at være en del af fællesskabet.

De ansatte fra jobcentret gør deres bedste for at, den enkelte får al den hjælp de måtte have brug for, for at tjene deres egne penge og være selvforsørgende og det arbejde lykkes vi rigtig godt med. De unge, som har brug for hjælp til finde den relevante uddannelse får håndholdt hjælp til at komme i gang med deres uddannelse, finde sig et fritidsjob eller hjælp til selvstændigt iværksætteri.
Boligforeningerne gør deres bedste for, at der er muligheder for skabe socialt samvær for alle. Politisk arbejdes der på at åbne området op, hvor der vil blive mulighed for at binde Ullerup og vestbyen sammen.

Det er ikke lys og maling i tunnellerne der vil skabe trygheden, nej det er Fredericianerne, det er beboerne der skaber trygheden. Jeg vil takke alle beboerne for at tage vare på deres boligområde og passe godt på hinanden.
Lad os stoppe den upassende debat om Sønder-Korskær i en agurketid.

Debatindlægget er skrevet af skribenten, og udtrykker udelukkende dennes holdning.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer